Zodiile care vor avea noroc în dragoste în anul 2017

Semnul anului 2017 va fi Cocoșul, cel care va aduce o poftă nebună de viață, și tendința de a primi plăcere de la toate lucrurile care se întâmplă.  Tot ce trebuie să faci este să te asculți! Dacă ești singuratic, Cocoșul de foc, va fi capabil să te ajute să-ți găsești partenerul ideal. Nu rata această oportunitate!

Dacă ai deja un iubit, petrece mai mult timp cu el, pentru că Înfocatul Cocoș îți va trimite o mulțime de ispite. Dacă vei trece peste aceste încercări, recompensa nu se va lăsa mult așteptată.

25427[1]
Totuși, aceste 5 semne zodiacale vor avea cel mai mult noroc!

1. În anul Cocoșului, pe arena iubirii se va simți cel mai bine Taurul.

Prima jumătate a anului 2017 îi va aduce  o explozie de iubire și o mulțime de emoții noi. Taurii care nu au un partener vor începe o relație, care ar putea să crească în ceva mai mult decât o simplă pasiune. Pentru Taurii căsătoriți, acest an va oferi o natură proaspătă relației.

2. Leii se vor scălda în iubire în anul 2017.

Leii vor avea o mulțime de ispite în acest an. O mulțime de pretendenți vor încerca să le cucerească inima. Alegerea nu va fi una simplă, dar oricum va trebui să fie făcută. Mai aproape de toamnă, în viața personală se va instaura liniștea. Dacă în acest an Leii vor întâlni pe cineva de care se vor îndrăgosti cu adevărat, ei trebuie să încerce cu orice preț să păstreze această relație.

3. Scorpionii vor fi motivul iubirilor la prima vedere.

Pe parcursul anului 2017, Scorpionii nu vor avea deficit de atenție de la sexul opus. Stelele le vor dărui Scorpionilor un șarm deosebit. Orice potențial al acestei zodii va atinge apogeul în anul 2017. În pofida faptului că sunt consecvenți, în acest an Scorpionii vor vrea să facă schimbări.

4. Pentru Săgetători anul 2017 va trece sub semnul iubirii.

Chiar dacă pare frivol, Săgetătorul încearcă sentimente profunde și este foarte fidel. În anul viitor, Săgetătorii singuri își vor întâlni iubirea adevărată, iar cei care au deja o relație, o vor consolida. Tot ce trebuie să facă este să renunțe să se gândească de o mie de ori înainte de a lua o decizie, altfel jumătatea ar putea să se plictisească și să plece.

5. Și Vărsătorii își vor întâlni iubirea sau își vor consolida relația.

Dacă la începutul anului 2017 Vărsătorul nu și-a făcut încă alegerea, în prima jumătate a anului îi va fi greu să ia o decizie în acest sens. Vor există  mulțime de pretendenți care îl vor seduce. Dacă Vărsătorul va întâlni iubirea adevărată, se va dizolva în această persoană, și va avea o relație fericită. Cei care sunt deja într-un cuplu, vor aduce relația la un nou nivel. Este posibilă o căsătorie, nașterea unui copil sau achiziționarea unei locuințe.