Vrei să repeți : 8 idei cool pentru manichiura perfectă de vară

În flori, buline, dungi… Manichiura astăzi poate fi oricare. Dar pentru a nu te pierde în această varietate de opțiuni, este mai bine să te concentrezi pe ultimele tendințe.

Gradient

Trecerea de la o culoare la alta arată spectaculos în același timp atât în ​​nuanțe luminoase, cât și în pastel. Mai mult, pentru a crea o manichiură unică, poți folosi nu numai două, ci chiar trei culori.

Opțiune puțin mai simplă – nu fă tranziția pe fiecare unghie (de jos în sus), ci schimbă nuană de pe fiecare deget. De exemplu, ia 5 nuanțe de roz și aranjează-le de la cele mai saturate la cele mai deschise.

Ou de prepeliță

La prima vedere, acesta este un design destul de simplu, dar pare foarte elegant. Punctele care seamănă cu coaja unui ou de prepeliță pot fi făcute pe toate degetele și pe unele. Pentru a face acest design să arate mai frumos, este mai bine să utilizezi nuanțe deschise de lac – roz, piersic, bej, albastru pal, lavandă și verde pal.

Marmură

Efectul marmurei asupra unghiilor arată foarte feminin și, în același timp, de afaceri. În ceea ce privește culorile, cel mai bine este să le folosești pe cele cât mai apropiate de piatra naturală – alb și roz, alb și negru, albastru. Mai mult, maestrul poate desena un astfel de design și poate folosi autocolante speciale.

Manichiura cu fructe

Aceasta este o opțiune grozavă pentru vară! Manichiura suculentă, strălucitoare, „delicioasă” va atrage toate privirile spre tine. Poți folosi imagini cu o varietate de fructe și fructe de pădure – pepene verde, avocado, banane, nucă de cocos, papaya, kiwi … Apropo, privind o astfel de manichiură, probabil că vei dori să mânânci ceva proaspăt și ușor, dar vei nu acorzi atenție fast-food-ului și altor junk food . Atât de liniștit poți scăpa de câteva kilograme în plus, dacă există.

Manichiură florală

Un alt trend. Atât desenele complexe în stilul naturalismului, cât și schițele simple pentru copii arată grozav. Margarete și trandafiri, floarea soarelui și lalele – alege-ți florile și plantele preferate care te înveselesc. Mai mult, o astfel de imagine poate ocupa întreaga unghie și doar o mică parte din ea.

Curcubeu

Această tendință a venit la noi din Occident, unde fetele folosesc astfel de culori în manichiură pentru a-și exprima părerile sociale. Dacă îți plac aceste idei, le poți susține și pe acestea. Sau fă o alegere în favoarea tuturor celor șapte culori ale curcubeului, pur și simplu pentru că un astfel de model este foarte înălțător.

Valuri

Fără o temă marină vara – nicăieri! Pentru a face acest lucru, poți nu numai să utilizați nuanțe de lac albastru, ci și să desenezi valuri pe unghii. Și pot fi deja de diferite nuanțe – roz, violet, verde… Combinațiile de culori contrastante arată, de asemenea, foarte stilat. În plus, dacă desenezi valuri de diferite nuanțe, atunci o astfel de manichiură va merge bine cu orice culoare de îmbrăcăminte.

Spațiu negativ

Acest design constă în faptul că o parte a plăcii de unghii este acoperită cu un lac transparent. Pe de altă parte, pot fi folosit absolut orice decor – forme geometrice, flori, valuri… Modelele pot fi haotice sau verificate în detaliu. Acest design arată foarte elegant și în același timp neobișnuit.

 

Abstract

Când ai obosit toate modelele, cea mai bună soluție este o abstractizare! Poți aplica pete de acuarelă, lovituri și, dacă dorești, folosește o „pânză de păianjen” și folie. Cel mai important, nu îți fie frică să experimentezi! Autoexprimarea și individualitatea în toate manifestările sale sunt la modă!