Vrei ceva nou? Vezi 23 modele de manichiură elegantă

Unghiile frumos aranjate la o doamnă sau domișoară denotă nu doar rafinament, ci și respect de sine. O manichiură îngrijită spune multe despre o femeie.

Unghiile nu trebuie niciodată neglijate, mai mult ca atât, manichiura a devenit un accesoriu obligatoriu pentru femeile din zilele de azi. În funcție de noile trenduri ce apar, și noi tehnici sau stiluri în materie de manichiură sunt mereu reînprospătate.

În acest an, a avut loc un adevărat boom în decorarea unghiilor cu pietre, perle sau alte acsesorii. La modă este și stilul minimalist, unde se decorează una sau dauă unghii.

Unghiile ascuțite deseori par agresive, dar acest lucru este ușor de rezolvat. În primul rând aspectul lor trebuie să fie îngrijit. În al doilea rând, alegeți designul potrivit. Cu unghiile ascuțite se potrivesc manichiura franceză, ombre. Aceste tehnici va ajuta la înlăturarea efectului agresiv.

Dacă vorbim în mod serios despre tendințele din lumea modei, atunci un lucru este sigur: forma pătrată a unghiilor nu este la fel de întrebată ca cele lungi și rotunde. Una din obțiunile interesante pentru unghii, sunt cele ovale sau rotunde colorate în nuanțe pastelate.

Cea mai răspândită nuanță este cea de bej. Manichiura bej are multe variații, de la un ton foarte luminos, aproape de fildeș, până la maro sau roz.

Vă prezentăm cele mai actuale tendințe ale anului curent. Agerea uneia depinde de multi factori și ca întotdeauna, nu există doar o singură variantă excelentă. Există o mulțime de modele de unghii de diferite culori și nuanțe. Mai jos am selectat cele mai in vogă modele.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.