VEZI cu ce poți ASORTA rochiile şi fustele ANUL ACESTA! 9 idei EXTRAORDINARE!

Rochiile şi fustele – cea mai feminină şi seducătoare îmbrăcăminte. Desigur, blugii sunt mult mai comozi, dar cum să-ţi imaginezi garderoba unei femei fără rochii şi fuste. Multe din noi consideră rochiile nepractice, pentru că nu pot fi asortate cu alte piese vestimentare. Nimic mai fals! Haideți să vedem cu ce puteți purta rochiile şi fustele pentru a arăta extraordinar:

1. Combinați rochița bej cu un sacou albastru – arată destul de seducător!

1-6 (1)

2. Completați fusta tricotată cu un pulover de culoare coral – în rezultat veți obține o ținută magnifică!

2-6

3. O rochie obișnuită va arăta îndrăzneț și seducător combinând-o cu o jachetă din piele de culoarea scorțișoarei.

3-6

4. Fusta cu imprimeu floral necesită accente luminoase! De exemplu, o bluză și o geantă de culoare verde suculent, ca în poză:

4-6

5. Fusta preferată în stil retro este de neînlocuit când ai o întâlnire cu persoana iubită. Combinați-o cu o bluză cu umerii goi şi un colier care va atrage atenția asupra zonei decolteului – dacă e să-l cucerești, atunci să fie de la prima vedere!

5-6

6. Fusta neagră în buline poate fi asortată cu un sacou şi o gentuță de culoarea mentei.

6-4

7. Rochia albă este versatilă şi poate fi combinată cu orice îmbrăcăminte. În acest an e actual să o combini cu un sacou albastru închis şi accesorii de culoare roșie.

7-5

8. Lucrurile dantelate niciodată nu ies din moda. Combinația originală de negru şi albastru vor crea o ținută unică, de lux.

8-2

9. Pentru o ținută stilată de zi cu zi alegeţi fusta gri combinată cu haine de culoare neagră şi accesorii aurii.

9-4