Vezi ce zeiță grecească îi corespunde semnului tău zodiacal! Horoscopul Zeițelor!

1-1132

Berbec – Athena

5-699

Athena – una din cele mai venerate zeițe grecești. Este considerată patroana artizanilor. Cei născuți în luna Athenei sunt harnici și ating succesul în carieră. O altă trăsătură distinctivă, în funcție de horoscopul antic grecesc este tendința neobosită către autoperfecțiune. Orice cale va fi de succes pentru ei, datorită instinctului profesional şi dragostei faţă de muncă.

Dintre calitățile negative ale acestui semn se menționează lipsa reținere, de răbdare la critici și chiar un pic de egoism.Cu toate acestea nativii acestei zodii sunt prieteni de încredere, soți credincioși, doar că reci.

Taur – Demetra

216510

Zeiţa Demetra întotdeauna a fost tratată de către grecii antici cu mare respect, ea fiind protectoarea fermierilor şi pământului. Conform zodiacului grecesc Taurii sunt foarte muncitori şi responsabili, posedă gândire practică şi ingeniozitate fără precedent.

Valorile de bază ale acestor nativi sunt familia și casa. Pentru aceasta ei sunt dispuși să facă mari sacrificii.

Gemeni – Iris

6-623

Iris – mesagerul zeilor. Sarcina sa – de a duce poruncile peste tot în lume: pe pământ, în adâncul mărilor și chiar și pe tărâmul morților.  Gemenii sunt capabili de cele mai incredibile lucruri, dar numai cu o singură condiție: să fie foarte, foarte interesați. Gemenii sunt călători pasionați, iubitori de petreceri, leagă prietenii cu toată lumea. Şi mai sunt, de neoprit. Cum Iris a intrat cu ușurință în odăile lui Zeus, la fel şi doamna Gemeni se va întâlni cu președintele țării, dacă va avea chef. Deoarece farmecul, este cheița de la toate ușile, iar Gemenii îl au din plin.

Rac – Geea

7-579

Geea – zeița pământului, venerată încă din cele mai vechi timpuri ca o mamă universală. La fel ca și Racul. Racul iubește să protejeze, să educe, să dea sfaturi. Racii – sunt mame etalon, dar, dacă cineva îi va supăra copiii, îl va îngropa în cel mai adânc loc. Și, apropo, toţi cei pe care îi iubește –  sunt copiii ei, așa e firea Racilor.

Leu – Gera

8-528

Gera – patroana familiei. Conform horoscopului grec acești nativi sunt responsabili și onești. Nu tolerează minciuna și ipocrizia, simțindu-le intuitiv.

Oamenii protejați de Gera, sunt parteneri de încredere în afaceri şi dragoste, întotdeauna te poți baza pe ei. Cei născuți sub acest simbol, au capacitatea de a vedea oamenii ca prin sticlă. E mai bine să nu încerci să-i înșeli, nu vei face decât să înrăutățești lucrurile.

Fecioara – Themis

9-486

Themis – soția şi vocea lui Zeus, simbolul dreptății și echității. Dorința lui Zeus era exprimată chiar de Themis, pentru ca oamenii să nu asurzească de la vocea tunătoare a zeului suprem.

Vedeți conexiunea? Dacă Fecioara spune ceva, gura ei spune adevărul. Dacă Fecioara spune ceea ce nu iti place, va trebuie să asculți, pentru că ea rareori greșește: nu este interesată de personalitatea ta, îți apreciază doar faptele.

Balanta – Persefona

10-451

 

Persefona a fost peţită de doi dintre cei mai râvniți miri din Olymp – Ares și Apollo. Doar că din cauza naturii ambigui, nu a putut să-i aleagă pe niciunul din ei. Cu toate acestea, viața ei personală a fost una de succes: a fost răpită de zeul regatului morții Hades, și au trăit tinerii destul de fericiți.

O variantă ideală pentru Balanțe: nu trebuie să decidă nimic, lucrurile oricum se vor rezolva. Balanțele, dacă ar putea, ar trăi asemănător:  din două opțiuni, ambele sunt corecte – acesta este paradisul personal pentru Balanțe. Paradis şi iad personal – toate acestea sunt atât de atractive!

Scorpion – Hecate

11-397

Hecate – zeita Infernului. Ea face vrăjitorii, comunică cu sufletele moarte şi e stăpâna tuturor vrăjitoarelor. Toţi au frică de Hecate. Aţi recunoscut femeia-Scorpion? Da, ea este.

De femeia-Scorpion te îndrăgostești la prima vedere, doar că nu toți au curajul să se apropie de ea. Cu toate astea, ea nu-şi face griji: oricum mai devreme sau mai târziu, toți i se vor închina.

Sagetator – Artemis

12-358

Artemis – protectoarea vânătorii și faunei sălbatice. Cei născuți sub semnul ei sunt oameni sinceri și cinstiți, cu o intuiție înnăscută. Îi distinge pasiunea pentru tot ce este nou. Săgetătorii nu vor tolera monotonia, iar dorința de aventură le cauzează probleme celor din jur. Dar, întotdeauna vor ieși învingători într-un mod incredibil.

Capricorn – Hestia

10-451

Hestia  – protectoarea familiei. Oamenii cărora soarta le-a dăruit o astfel de protectoare sunt liniștiți și pașnici. Grupurile zgomotoase, sau oamenii noi, nu-i atrag nici când sunt tineri. În același timp, au o fire prea sensibilă, cu o mulțime de complexe. E foarte ușor să-i rânești, sunt gata să vadă piedici în tot.

Cei născuți sub acest semn al horoscopului grecesc sunt muncitori și responsabili, dar dacă nu vor fi lăudați pentru munca depusă, se vor simți ofensați, chiar deprimați. Acesta nu este un moft, ei doar au nevoie de aprobarea celor din jur, pentru a se simți importanți în viață.

Vărsător – Nick

3-845

Nike – zeița victoriei. Deseori Nike se prefăcea înaripată şi zbura deasupra pământului. La fel şi Vărsătorii: oare ei pot sta liniștiţi într-un colț, atunci când în jur viaţa clocotește?

Nu e de mirare că despre Vărsători se spune, că aleargă de-a lungul tavanului. Un izvor nesecat de optimism şi putere de viaţă. Și, apropo, Vărsătorii câștigă întotdeauna. Altfel nici nu poate fi. Deci, dacă aveți nevoie urgentă de a câștiga o luptă cu soarta rugați-vă zeiței Nike. În sens, că împrieteniți-vă cu Vărsătorii. Nick – e o zeiță generoasă, ea va împărtăși cu tine laurii victoriei.

Pesti – Aphrodita

4-760

Aphrodita – zeiţa dragostei. În onoarea ei au fost cântate multe ode. Oamenii născuți în zilele acestui semn din horoscopul grec, atrag mereu atenția, cu ei toți vor să prietenească. Fără dragoste – Peștii nu vor supraviețui.  Şi nu are importanță cine îşi exprimă această iubire – reprezentanții sexului opus, vecina sau un animal de companie. Aceşti nativi adoră să facă cadouri şi la fel oferă multă dragoste în schimb .

Dar, vai de cel care va respinge iubirea unui om patronat de Aphrodita. Acest lucru îi înfurie și le provoacă o dorință nebună de a se răzbuna.

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie prietenilor!