Vezi ce fel de SOŢIE eşti în funcție de zodie!

645-1

Ce femeie îţi va fi alături la bine şi la greu, şi cu care ar fi mai bine să nu te legi, îți spunem în horoscopul celor mai bune soții.

Soţia Berbec – femeie dominatoare, întotdeauna gata să-şi încerce forțele cu soțul ei. Nu va tolera lângă ea un bărbat slab. Controalele regulate de „rezistenţă“ însoțite de o furtună de emoții – sunt o normă în viața de familie al acestor native, pentru că întotdeauna au în interior un vulcan de pasiune.

Soţia Taur – femeia care va folosi toate metodele de manipulare pentru a obține ceea ce-şi doreşte. Ca soţ îşi alege un bărbat vesel, lipsit de griji din care va educa un adevărat protector şi întreținător al familiei, ce va fi capabil să întoarcă munții pentru soția iubită.

Soţia Gemeni – prioritățile ei sunt sentimentele gingașe şi stabilitatea materială. Dacă alesul ei nu va fi capabil să-şi întrețină familia la nivelul cuvenit – iubirea va dispărea la fel de repede precum a apărut.

Soţia Rac – femeia care poate fi numită soția ideală. Aici, setul este complet: vei avea alături un prieten adevărat, o gospodină şi o amantă minunată. Dar, numai în cazul în care soțul, ca şi ea pune familia mai presus de orice. În caz contrar, femeia-Rac îşi va arăta „ghearele“.

Soţia Leu – femeie mândră, lumea e obligată să se învârtă în jurul ei. Femeia Leu e convinsă că s-a născut pentru a străluci în societate. Pentru o viață de familie armonioasă, soțul ar trebui să-şi adore Leoaica cu fiecare fibră a sufletului.

Soţia Fecioară – femeia care poate stabili un contact atât de corect cu soțul, încât acesta nici de prieteni nu are nevoie. Uneori poate provoca scandaluri, folosindu-şi toată inteligenţa pentru a-l scoate din minți pe iubitul său. Apoi, desigur îşi va cere scuze, va recunoaște că nu a avut dreptate.

Soţia Balanţă – femeie nu prea utilă în gospodărie, dar atât de fermecătoare, încât casa fără ea devine rece şi întunecoasă, şi doar după ce ea se întoarce, renaște din nou. Aceasta femeie are nevoie de o atenție sporită din partea soţului.

Soţia Scorpion – femeia care te omoară cu carisma ei. Are ceva demonic în aspectul ei. Dacă va dori, nu-ţi vei putea lua privirea de la ea. Îşi alege singură soţul. Poate această femeie cunoaște toate secretele Universului, poate într-adevăr e ajutată de forțele supranaturale – însă bărbatului ei îi este asigurat succesul şi bogăţia.

Soţia Săgetător – femeia care va merge la capătul lumii după soțul ei. Unicul lucru – nu ar trebui să intri în dispute cu ea. Această femeie nu poate fi convinsă. E mai bine să fii de acord cu ea. Mai ales că îşi apără atât de vehement punctul de vedere, şi  nu din răutate, ci cu cele mai bune intenții.

Soţia Capricorn – femeie principială, până în măduva oaselor. Este foarte responsabilă atunci când vine momentul să-şi aleagă perechea. Are o idee clară cum ar trebui să fie căsătoria şi ce rol i se atribuie soţului în ea. Femeia-Capricorn va depune toate eforturile pentru ca în căsătorie să meargă totul aşa cum şi-a planificat. Să opui rezistenţă este inutil.

Soţia Vărsător – femeia care completează viaţa de familie cu veselie. Soţul ei nu se va plictisi. Da, poate nu va fi ordine peste tot, şi nici supa mereu caldă, în schimb buna dispoziție şi înțelegerea e asigurată pe toată durata căsătoriei.

Soţia Peşti – femeia care nu se va deschide complet. Soţul ei niciodată nu va şti cum este cu adevărat în realitate, chiar dacă va trăi cu ea toată viaţa. De obicei se căsătorește cu un bărbat mai matur care devine pentru ea şi prieten, şi apărător şi iubit. Iar ea îi decorează viaţa cu prezenţa sa.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!