Vezi care sunt ultimele tendințe în materie de pedichiură

Actualmente, pedichiura nu mai este o simplă procedură de igienizare, este, fără îndoială, un proces creativ. Deși tendințele în materie de pedichiură sunt strâns legate de cele în manichiură, orice femeie ce iubește ca fiecare colțișor al corpului ei să fie bine îngrijit, trebuie să știe care sunt particularitățile fiecăreia.

vezi si Cele mai frumoase modele de unghii roz cu gel pudrat, cu sclipici, pal, neon, bombon

Anual, stiliștii din acest segmen prezintă concepții noi, dintre cele mai creative pentru ca adeptele frumosului să le urmărească și să le aplice în îngrijirea sistematică a unghiilor lor.

Special, pentru astfel de femei, am selectat cele mai noi tendințe în materie de pedichiură, pe care acestea să le urmeze.

Pedichiura clasică de o singură culoare

Pedichiura monocromatică a fost și va fi, probabil, la modă încă mult timp. Nici acest an nu este o excepție. Ultimele tendințe dictează culori aprinse, în special, pentru vară, precum: roșu, portocaliu, roz aprins, coral, albastru, verde, turcoaz și verde mentolat. În sezonul rece poți opta pentru: bordo, albastru închis, negru, violet închis, maro ș.a. nuanțe închise.

Ceea ce trebuie să ei în calcul este faptul că nu este obligatoriu ca nuanța de pe unghiile picioarelor să coincidă cu cea a mânilor. Ultimele tendințe arată că se acceptă culorile diferite, doar ca acestea să fie din aceeași „operă”.

Pedichiura franceză mereu actuală

Pedichiura franceză nu-și pierde din actualitate deja de mulți ani, mai ales că are atâtea variații. Aceasta e atât de populară datorită aspectului de acuratețe și îngrijire pe care îl oferă. Pe lângă clasica combinație cu alb, în acest an se mai poartă și „french-ul” cu: negru, roșu, albastru, verde și alte culori intense. Se admit și decorarea unghiilor cu pietricele sau desene modeste.

Pedichiura – curcubeu

Este o alegere ideală pentru vară, plus la toate că se combină cu haine și accesorii de orice culoare. Pentru o astfel de pedichiură sunt necesare 5-6 culori, dar nu e neapărat să fie din cele ale curcubeului. Pot fi folosite alăturat și culori contrastante. Experimentea-ză, adă mai multă culoare în viața ta!

Pedichiura gradată sau ombre

Este la modă deja de câțiva ani și este inspirată din tehnica de vopsire a părului. Te poți orienta după tendințele și din domeniul hair style-lului, propabil, când nu va mai fi la modă ombre în păr, atunci va trebui să renunți și la pedichiura gradată. Deocamdată, încearc-o, mai ales dacă ai făcut această alegere și pentru păr.

Pedichiura cu decorații

Decorațiile pe unghii au ieșit din totdeauna în evidență. Pietricele, sclipici, strasuri și multe alte decorații fac unghiile să arate mai bogat, mai deosebit. Unica regulă la această opțiune e să nu supraîncarci unghiile cu elemente decorative, vor pierde tot farmecul.

Mixajul de texturi pe unghii

Este vorba de combinațiile dintre lacurile mate și cele cu sclipici. De obicei, se recurge la nuanțe apropiate sau complet diferite, dar care se asortează bine.

Pedichiura cu ornamente

Pe lângă clasicele floricele, în acest an sunt la modă și decorațiile geometrice ( romburi, pătrate, triunighiuri, linii). Pentru ușurarea lucrului, poți alege șabloane speciale de aplicare a desenelor.

Sursa