Versatil: 20 de idei de manichiură bej

Manichiura nude nu s-a demodat de mult timp și, cel mai probabil, nu va ieși niciodată din modă. Modelele cu aceste nuanțe sunt straturi de bază care se potrivesc cu orice. Despre cele mai frumoase și relevante opțiuni pentru această manichiură vorbim în articolul nostru.

Toate fetele vor să arate elegant, dar nu vulgar, și să aibă o manichiură care se va potrivi cu absolut orice aspect, de la obișnuit de zi cu zi până la seara strălucitoare.

Salvarea va fi o manichiură cu lac bej, de mult timp a devenit sinonim cu eleganța și caracterul practic. Tonul bej este autosuficient, deoarece poate fi folosit ca bază pentru crearea de opțiuni interesante cu modele.

O manichiură bej solidă este necesară pentru un aspect de birou, unde detaliile strălucitoare nu sunt binevenite. Dar nu vă fie teamă să diluezi mono-acoperirea cu modele și chiar sclipici, deoarece această nuanță înmoaie întotdeauna efectul desenelor și elementelor de decor asupra unghiilor.

Tatuaj pe unghii

Nuanța bej este combinată în mod ideal cu un astfel de design, nu va fi strălucitoare, dar absolut toată lumea îi va acorda atenție. Poți face absolut orice tipărire. De obicei, maestrul folosește tehnica de „ștampilare” sau un design glisor, datorită lor, putem obține un model ultra-subțire și uniform. O astfel de acoperire nu îngreunează manichiura.

Ombre

O combinație de elemente strălucitoare cu o nuanță de bej, ideală pentru cele care vor să strălucească, dar să nu uimească. Culoarea neutră poate fi completată cu elemente strălucitoare fără restricții. Pentru a crea un astfel de design,  recomandăm să folosești următoarele nuanțe: auriu, argintiu, bronz, holografie, aur roz.

«Secret manicure»

Dacă ești iubitoare de cluburi de noapte, dar meseria ta nu îți permite să ai o manichiură strălucitoare, această opțiune este pentru tine! Există un pigment special care nu este vizibil în lumina zilei, dar strălucește în razele ultraviolete. Folosind acest material, poți recrea orice imprimeu în conformitate cu tendințele modei din sezonul curent și design-urile moderne.