Vergeturile îți dau bătăi de cap? Scapă de ele odată și pentru totdeauna!

3b6d04b25edb87ad1ea31e4230dce238-2-696x392[1]

? Ai grijă în permanență de pielea ta. De multe ori, din cauza nepăsării nu ne hidratăm suficient organismul, iar pielea devine uscată, și deci predispusă la îmbătrânire. Așa apar vergeturile.

?Măcar odată pe săptămână mergi la saună sau la spa. Această procedură îți va face bine, și va fi o adevărată sărbătoare pentru pielea ta. Băile fierbinți de asemenea îmbunătățesc circulația sângelui și deschid porii, eliminând celulele moarte. Atunci orice procedură cosmetică va fi mult mai efectivă.

? Următoarea etapă este hidratarea pielii care trebuie să fie un ritual zilnic. În componența substanțelor hidratante trebuie să intre uleiurile, colagenul și enzimele.

? Atunci când aplici aceste soluții fii atentă la zona decolteului, burții și coapselor. Potrivit statisticilor, rezultatele vor începe să apară la o săptămână după utilizarea produselor cosmetice de calitate.

? Mergi la masă cu regularitate. Cel mai bine este să faci masaj după ce ai făcut o baie caldă. Această procedură nu doar că îți va ține vergeturile la distanță, dar îți va asigura un somn bun.

? Bea mai mult suc de grapefruit și lămâie. Aceste fructe au grijă ca pielea ta să rămână elastică și fac plinul organismului cu vitamine.