Vei fi o floare printre flori! 11 look-uri cochete pe care le poți crea cu piese vestimentare cu imprimeu floral

Imprimeul floral feminin și grațios creează întotdeauna o imagine a unei fashioniste misterioase. Mugurii delicați pot fi prezenți pe orice produs. Imprimeul se distinge prin culoare, dimensiunea buchetelor și decor suplimentar. În articol vom arăta cele mai stilate ținute cu acest model incomparabil de flori.

Fuste cu imprimeu floral

Imprimeul floral arată mai original pe fustele de lungime midi. Buchetele de diferite culori pot fi prezente pe toată lungimea sau pot fi accentul principal în partea de jos sau laterală a fustei. Cel mai bine este să alegeți o fustă în formă de A pentru a sublinia atât gustul elegant al fashionistei, cât și pentru a crea o siluetă cochetă.

Bluze florale

Bluzele minunate cu imprimeu floral pot fi alese pentru birou, întâlniri sau look-uri de zi cu zi. Bluzele sunt prezentate într-o multitudine de modele. Aveți opțiuni cu umeri deschiși, stiluri sofisticate închise și modele strălucitoare pentru look-uri solemne. Aceste bluze pot fi combinate cu pantaloni clasici și chiar și cu blugi.

Rochii cu imprimeu floral

Rochiile feminine cu adevărat superbe cu imprimeu floral sunt foarte populare. Pot fi stiluri lungi perfecte cu cele mai strălucitoare culori sau mini flirty cu volanuri și muguri mici. Indiferent ce rochie cu imprimeu floral ai alege, aspectul tău va rămâne în continuare sofisticat și misterios.

Imprimeul floral le permite doamnelor să creeze o imagine a unei zâne, care are un caracter blând și ușor. Rochiile cu acest model sunt răcoritoare, înmoaie trăsăturile și silueta și, de asemenea, creează un aspect incredibil de feminin.

Care este ținuta ta preferată cu imprimeu floral? Povestește-ne despre asta în comentarii!

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l prietenelor tale!