Vei fi mulțumită de unghiile tale: 24 de idei impecabile de manichiură pentru birou

Fiecare femeie de succes are grijă de aspectul său, și nu scapă din vedere niciun detaliu, pentru ași crea o imagine deosebită și memorabilă. De aceea, ea atrage o atenție deosebită unghiilor sale și manichiurei potrivite pentru domeniul în care activează.

Multe persoane consideră că unghiile de birou au un design plictisitor, dar noi nu suntem de acord cu acest lucru! Există extrem de multe opțiuni vii, moi și fine de manichiură frumoasă la birou!

Am pregătit o selecție de manichiură care nu te va plictisi, și care respectă pe deplin toate regulile codului vestimentar de oficiu.

Unghii cu desene simple

O manichiură cu desen simplu și minimalist este o opțiune prin care cu siguranță vei ieși din anonimat. Unghiile tale sunt pânza pe care poți picta orice îți dorești!

Unghii cu pietre decorative

Pietrele sunt un accesoriu tot mai des întâlnit în ultimul timp, și se înțelege de ce! Ele creează un aspect scump al manichiurei, odată ce sunt într-o cantitate și combinație potrivită cu culoare unghiilor și alte elemente decorative.

Unghii cu motive florale

Manichiura cu elemente florale, în combinație cu pietre și strasuri, vor atrage priviri de admirație asupra unghiilor tale. Culorile deschise se combină perfect cu acest fel de decor.

Unghii mate cu decor

Decorul joacă un rol important în manichiură. Dacă ai unghiile mate, nu ezita să încerci diverse opțiuni de ornamente: forme geometrice, dungi, linii, desene. Nu uita că manichiura e o artă!

Unghii ascuțite cu elemente geometrice

Manichiura cu forme geometrice devine tot mai populară în prezent, fiind că liniile simple, pot crea o imagine fină și în același timp solidă a unghiilor. Trebuie neapărat să încerci!

Unghii pătrate cu gel și elemente decorative

Pentru unghiile pătrate cu gel, orice opțiune de decor este o alegere minunată! E important să experimentezi cu combinarea culorilor și decorurilor alese.

Unghii ovale cu linii

O variantă simplă și minimalistă este manichiura cu linii. Acestea în combinație cu culoarea deschisă a unghiilor ovale, creează o imagine fină și memorabilă!