Vei fi irezistibilă! 3 sfaturi esențiale: cum îți poți pune în evidență silueta cu ajutorul unei rochii-cămașă

Orice femeie visează să aibă în garderoba ei un lucru în care va arăta mereu irezistibil și, cel mai important, va ascunde defectele siluetei și posibila supraponderalitate. Și o astfel de piesă de îmbrăcăminte există – aceasta este o rochie cămașă.

Să ne dăm seama cum și cu ce să o purtăm.

Unde să porți o rochie cămașă?

Rochiile cămașă sunt potrivite pentru drumeții aproape oriunde. Asorteaz-o cu pantofi si un colier pentru serviciu. Cu sandale și o pălărie pentru plaja. Și pentru o întâlnire cu un grup de prieteni – sandale cu tocuri înalte. Rochiile cămașă sunt atât de diferite. Cu toate acestea, variabilitatea lor depinde și de ceea cu ce le asociați.

Culorile monocromatice sunt cu adevărat versatile, cele în dungi sunt mai mult pentru muncă și activități în aer liber. Țesăturile cu model sunt mai potrivite pentru relaxare. Daca nu ai deja rochii camasa, cu siguranta incepe cu modele simple si simple. Când înțelegi beneficiile unei astfel de ținute, te poți scufunda pe deplin într-o varietate de stiluri.

Cine trebuie să poarte o rochie cămașă?

Rochiile cămașă pot fi purtate la orice vârstă și cu orice construcție a corpului. Femeile cu o siluetă de clepsidră ar trebui să evite fantele largi, deoarece vor expune linia șoldului. Alege rochii care îți scot în evidență talia fără sa te concentrezi pe șolduri.

Femeile cu siluetă dreptunghiulară, în schimb, nu au o talie foarte vizibilă, ar trebui să aleagă cămăși care se revarsă ușor în jos, care rotunjesc optic șoldurile. Sunt potrivite și rochiile cămașă cu modele mari care adaugă volum. Astfel de fete își permit să poarte haine lungi.

Dacă aveți șolduri mari și o burtică vizibile, nu uitați să subliniați talia. Dacă ai brațe zvelte, atrage atenția de la ele și ia-ți rochii fără mâneci. Vi se vor potrivi și modelele cu dungi verticale care prelungesc optic silueta.


Pentru femeile în formă de măr care au bustul mai mare și talia mai puțin vizibilă, optează pentru o rochie mai scurtă, cu picioare accentuate și cu decolteu în forma V. Dacă te încadrezi în categoria umerilor largi și șoldurilor zvelte, o curea sau rochiile asimetrice ar fi alegerea potrivită pentru tine. De asemenea, puteți lăsa câțiva nasturi de jos ai rochiei deschiși pentru a lărgi partea de jos și a echilibra proporțiile.

Ți-a plăcut acest articol? Scrie în comentarii dacă porți rochii cămașă. Dacă o astfel de piesă vestimentară nu face încă parte din garderoba ta – scrie-ne de ce. Împărtășiți-vă părerea despre această chestiune.