ECOlady.eu

Vei deveni mai tânără în doar 3 zile prin metoda coreeană

Metodele coreene de îngrijirea a tenului sunt cunoscute în întreaga lume pentru eficacitatea și naturalețea lor. Încă din cele mai vechi timpuri femeile din Coreea știau cum să acorde atenție pielii lor pentru a-i păstra cât mai mult vitalitatea și frumusețea.

Vă prezentăm astăzi o metodă simplă, dar eficientă de întinerire, inspirată din această zonă, unde cultura de îngrijire a pielii a fost transmisă din generație în generație.

Iar faptul că femeile coreene se pot lăuda cu un ten perfect nu este nicidecum un mit, ci o realitate pe care o va demonstra metoda pe care v-o propunem în acest articol.

Cursul de proceduri va fi alcătuit din 3 zile și se recomandă a fi repetat o dată la 2 săptămâni.

Ingredientul principal de întinerire va fi orezul, datorită componentelor miraculoase pe care le are:

Așadar, să începem.

Veți avea nevoie de orez de cea mai bună calitate. De fapt, din el va trebui să măcinați de fiecare dată făină de orez. Nu vă recomandăm s-o luați gata preparată din comerț, nu va da rezultatul dorit. De asemenea, va trebui să gătiți și apa de orez, dar e foarte simplu, vă explicăm în cele ce urmează.

Preparare

  1. Luați un pahar de orez, dacă e necesar, spălați-l bine sub jetul rece de apă;
  2. Puneți orezul curat într-un vas și adăugați peste el 4 pahare de apă rece;
  3. Spălați orezul așa de parcă urmează să-l gătiți;
  4. După ce l-ați amestecat bine, lăsați-l acolo pentru 30 de minute;
  5. Scurgeți apa într-un recipient comod.

Apa de orez e gata!

Ziua 1

Curățim bine fața. Pentru aceasta vă propunem următoarea mască cu efect de piling și înălbire. Pentru ea veți avea nevoie de 2 linguri de orez, lămâie și miere.

Măcinați orezul cu un robot de bucătărie, adăugați la praful obținut pulpa de lămâie mărunțită și o lingură de miere încălzită.

Aplicați masa obținută pe față și pe zona decolteului. Lăsați să acționeze 10 minute, după care masați pielea pentru a obține efectul de piling și mai lăsați masca pe față pentru încă 5 minute. Mai apoi, spălați-vă cu apă călduță.

Dar nu este totul. După ce v-ați spălat, ștergeți fața cu un prosop și mai spălați-o o dată, doar că cu apă de orez și lăsați-o să se usuce de la sine, fără a șterge.

Ziua 2

Masca pentru a doua zi va fi comusă din:

Amestecați ingredientele de mai sus și aplicați masca obținută pe față și decolteu pentru 20 de minute. Spălați-o cu apă simplă, ștergeți fața, după care spălați deja cu apă de orez și lăsați-o să se usuce de sine stătător.

Ziua 3

Pentru masca din a treia zi veți avea nevoie de:

Procedați ca în ziua a doua. Amestecați ingredientele și aplicați masca pe față și decolteu pentru 20 de minute. Spălați-o cu apă simplă, ștergeți fața, după care spălați deja cu apă de orez și lăsați-o să se usuce singură.

Iată cât de simplu și ieftin puteți avea o piele de invidiat. Repetați cursul de 3 zile de 2 ori pe lună și veți fi mereu tânără și fermecătoare.

Sursa

Exit mobile version