Vei avea o apariție care va întoarce toate capetele: 8 modele de rochii care fac din orice femeie – o prințesă!

O rochie este o ținută impunătoare care, ca o baghetă magică, poate transforma orice femeie într-o adevărată regină. Abundența modelelor de lux poate întoarce capul absolut oricărei persoane. Rămâneți cu noi, chiar acum vă puteți bucura de ținute inspirate.

#1. Rochii cu o croială simplă

În tendința acestui an, modele spectaculoase, feminine și sofisticate de rochii free-style. Rochiile cu o croială simplă și concisă pot fi purtate cu ușurință într-un tandem cu pantofii, precum și cu ghete sau adidași comozi.

#2. Rochii cu imprimeuri mici

Motivele florale de diferite dimensiuni pe ținutele feminine permit fashionistelor nu numai să experimenteze cu imaginile lor, ci și cu aspectul lor. Rochiile cu imprimeuri mici reduc vizual proporțiile figurii feminine, ceea ce nu se poate spune despre imagini cu imprimări mari.

#3. Rochii retro

Rochia retro cu decolteu pătrat este o altă operă de artă. Într-o astfel de rochie, este pur și simplu imposibil să rămâi în umbră.

#4. Rochii maxi asimetrice

Varietatea modelelor de rochii bucură ochii, doar uita-te la aceasta rochie maxi asimetrica florala cu decolteu încrucișat și mâneci expresive. O astfel de ținută ar trebui cu siguranță încercată de femei moderne de diferite intervale de vârstă.

#5. Rochie maxi wrap

O rochie maxi wrap minimalista cu imprimeu catchy poate înfrumuseța absolut orice silueta feminina. Acest stil va ascunde șoldurile largi, va face talia grațioasă și fragilă, gâtul mai expresiv, iar picioarele vor părea lungi.

#6. Rochie cămașă

Rochie cămașă mini în stil kimono – îți va corecta silueta dincolo de recunoaștere. Cu siguranță vei fi plăcut surprins de reflectarea ta în oglindă, nici măcar nu te îndoi de asta.

#7. Rochie peplum

Următoarea tendință memorabilă este o rochie peplum cu o croială ușoară supradimensionată. Această rochie se va potrivi femeilor cu forma corpului tip „clepsidră” „triunghi inversat”. O ținută cu volane pe fustă poate face vizual corpul mai mare, așa că este mai bine ca doamnele cu șolduri luxuriante să treacă pe lângă acest model.

#8. Rochii cu imprimeuri geometrice

Diversitatea în moda feminină a fost făcută de rochiile decorate cu imprimeuri geometrice. Stiliștii spun că, dacă vrei să arăți pur și simplu uimitor în acest sezon, asigură-te că îți umple capsula cu o rochie fermecătoare cu dungi, carouri sau buline.

Care este rochia ta preferată pentru acest sezon? Așteptăm feedback-ul dumneavoastră în comentariile de sub acest articol.