Vei atrage toate privirile: 11 ținute în stil boho, potrivite pentru doamnele trecute de 50 de ani

Moda modernă este atât de diversă încât permite doamnelor adulte să aleagă ținute de diferite stiluri și să arate minunat în același timp. Astăzi ne vom uita la o selecție de look-uri elegante, de la stil casual la stil boho, care sunt create pentru doamnele de vârstă matură.

#1.

Pantalonii gri cu un stil decupat pot fi luați ca bază pentru un viitor look casual. Completat cu un tricou strălucitor, o bluză plină colorată sau o vestă și o cămașă. Ca pantofi, guruii modei sfătuiesc, pentru acest set de lucruri, adidași de culoare deschisă.

#2.

Pantaloni negri largi + cămașă strălucitoare imprimată supradimensionată + adidași negri cu talpă albă – un aspect expresiv în care persoana ta se va simți cât mai confortabil și stilat.

#3.

In acest sezon, stiliștii recomandă ca doamnele mai in varsta sa poarte pantaloni inchisi la culoare, de stil clasic, cu tricouri contrastante, precum și sacouri subțiri. De la pantofi, adidași, saboți și chiar sandale plate de bază vor fi potrivite. Nu uitați de accentele de culoare, acestea ajută doamnele mai în vârstă să arate mai tinere și mai moderne.

#4.

Un costum cu pantaloni, asortat c-un tricou supradimensionat și pantofi sport de bază voluminoși arată cât se poate de elegant și modern. Astăzi, este de dorit ca absolut orice fashionistă să aibă un costum elegant cu pantaloni în garderoba ei. Aceasta este o bază care poate fi combinată cu o varietate de accesorii, pantofi și genți cu stil.

#5.

Culoarea albă reîmprospătează aspectul, făcându-l mai interesant, mai atractiv, precum și mai tineresc și spectaculos. În următoarea ținută, stiliștii „s-au împrietenit” cu un tricou alb supradimensionat cu o cămașă lejeră, pantaloni supradimensionați cu imprimeu și pantofi sport alb-negru. Combinația potrivită de stiluri diferite într-o ținută este ceea ce face aspectul feminin modern și expresiv.

#6.

Un costum cu pantaloni lejer + un tricou uni supradimensionat contrastant + pantofi sport ușori voluminosi cu inserții colorate – un set special selectat de stilisti pentru doamnele de vârstă matură.

#7.

Încercați să diversificați monocromul întunecat cu un accent luminos.

#8.

O rochie maxi la modă de culoare muștar în următorul look arată elegantă cu o cămașă albă, precum și cu pantofi sport albi.

Ce ținută ați vrea să repetați toamna aceasta? Scrie ce te-a inspirat din cele de mai sus.