Vaselina: 10 moduri surprinzătoare de a o folosi pentru înfrumusețare, despre care la sigur nu știai

Este un produs universal, cunoscut în întreaga lume, care a apărut încă în anul 1972. Denumirea orginală de „vaseline” înseamnă în traducere „ apă cu ulei de măsline”. Până astăzi vaselina ocupă un loc însemnat în industria cosmetologică, dar și în viața multor femei care știu s-o folosească pe larg pentru înfrumusețare.

Iată câteva moduri surprinzătoare în care poți folosi vaselina:

1.Buze

Vaselina este un remediu foarte bun pentru hidratarea buzelor. Aplicând acest unguent pe buze, vei putea face ușor față vântului sau frigului de afară.

2.Piele

Vaselina îți poate fi de ajutor atunci când vrei să-ți vopsești părul, dar nu și pielea din jur. Dă-te cu vaselină pe linia de creștere a părului și vopseaua nu-ți va colora tenul.

3.Sprâncene

Dacă ai niște sprâncene neascultătoare, cu fire groase de păr, să știi că vaselina le va aranja în forma dorită. Tot ceea ce trebuie să faci e să le ungi ușor cu o periuță înmuiată în unguentul minune.

4.Gene

Pentru a avea niște gene lungi și groase, aplică un pic de vaselină pe ele și lasă-le așa peste noapte, în scurt timp, rezultatul îți va depăși așteptările.

5.Mătreață

Vaselina este un remediu excelent în lupta cu mătreața. La jumătate de oră după ce ți-ai spălat bine părul, aplică pe scalp un pic de unguent. Procedează așa câteva zile și vei scăpa de mătreață.

6. Hidratant

Dacă vrei să ai tenul mereu hidratat, ungeți fața cu vaselină peste noapte. Dimineața vei arăta odihnită, fără pungi sub ochi sau alte semne de oboseală.

7.Machiaj

Este un demachiant excelent, plus la toate mai și hidratează foarte bine.

8.Păr

Dacă ai capetele firelor de păr uscate și degradate, dă-le cu puțină vaselină o dată la 3 zile.

9.Picioare

Aplică pe tălpi și picioare vaselină peste noapte și dimineața vei păși ca pe catifea.

10.Unghii

Dacă vrei să-ți vopsești doar unghiile, nu și pielea din jurul lor, pune niște vaselină pe ea și vei putea urma cu ușurință linia de contur.

Așadar, în caz că încă nu ai vaselină în trusa ta cosmetică, acuma, cu siguranță, te-am convins că trebuie s-o cumperi, mai ales că te va costa o nimica toată.

Sursa