Vârsta nu încurcă stilului: 11 opțiuni elegante pentru doamnele mature

Lupta pentru tinerețe la femei și fete are loc în fiecare zi.

Acest factor important este luat în considerare în toate. Dar am început să uităm că nu procedurile cosmetice și îngrijirea constantă ne fac tinere, ci imaginea în ansamblu.

Multe depind de haine, iar astăzi vom analiza cum arată o femeie adultă mai tânără, unde trebuie să fii mai atentă și să menții strictețea și unde îți poți permite să fii frivolă.

În primul rând, nu evita imprimeurile. Da, nu trebuie să exagerezi, dar nici nu ar trebui să le refuzi complet. Pentru un look casual, alege zigzaguri, dungi, geometrie. Iar pentru relaxare, poți alege ceva cu imprimeu floral sau cu motive populare.

Uitați de fermoare! La o vârstă la care trebuie să subliniezi avantajele și să ascunzi defectele, este mai bine să apelezi la o curea elastică. Poate fi legată după bunul plac atât pe pantaloni, cât și pe fustă, rămânând în același timp frumoasă.

Nu uita de accente luminoase. Un punct luminos în haine la orice vârstă va arăta perfect. Uită că vârsta este doar despre tonuri întunecate. Culorile ar trebui să fie potrivite organic, iar un accent luminos în imagine ar trebui să fie unul. Acest lucru te va ajuta să vă ai un aspect fresh și mai tânăr.

Scoate negru din garderoba ta. Și fă albe toate lucrurile negre! Da, aceasta este și o culoare clasică, dar îți va face întregul aspect mult mai plăcut ochiului. Dacă îți este frică să schimbi drastic imaginea obișnuită – schimbă încet, adăugând maro, albastru, bej.

Simte-te liber să porți rochii și fuste! Nu-ți ascunde picioarele în spatele pantalonilor, pentru că o femeie este, în primul rând, doar o imagine atât de ușoară. Pentru diverse probleme ale picioarelor, acum există toate soluțiile. Nu îți fie teamă să subliniezi silueta, mai ales dacă există ceva!

Lucrurile voluminoase ți se vor potrivi întotdeauna. Adaugă un accesoriu și pantofii frumoși potriviți. Poartă tocuri! Și fii grozavă în fiecare zi!