Vârsta e doar un număr: 15 ținute de street style pentru doamnele trecute de 50

Până la vârsta de 40 de ani, multe femei își scot rochia preferată din dulap și pentru prima dată își pun întrebarea: „Nu exagerez?”. Modul cum se îmbracă o femeie de 50 de ani, depinde în mare măsură de acceptarea psihologică a vârstei.

Din păcate, observăm multe extreme: unele persoane, după ce au decis că tinerețea este în trecut, încep să poarte haine simple cu tonuri neutre, în timp ce altele, din cauza melancoliei, aleg haine care arată ridicol (topuri, fuste scurte, pantofi cu toc înalt).

Moda stradală pentru femei trecute de 50

O femeie de cincizeci de ani are experiență de viață, așa că este încrezătoare și calmă. Pentru a se îmbrăca elegant, reprezentantele sexului frumos la vârsta de 50 de ani, trebuie să aleagă articolele potrivite din garderobă.

Potrivit stiliștilor, hainele bine alese, machiajul perfect și o coafură bună vor întineri o femeie de vârstă matură, mult mai bine decât cea mai dificilă intervenție chirurgicală.

De aceea, ți-am pregătit 15 soluții delicioase, pentru garderoba de bază a unei femei trecute de 50. O garderobă mult mai bogată decât în ​​tinerețe!

1. Iată un exemplu excelent de fashionistă într-o haină elegantă, supradimensionată gri. Cum îți pare acest look?

2. Opinia că adidașii și pantofii converse sunt doar pentru domnișoare tinere este absolut greșită. Doamnele elegante, de vârstă matură, pot combina perfect astfel de încălțăminte confortabilă cu pantaloni eleganti și o cămașă cu croială lejeră, peste care este purtat un pulover laconic.

Împreună, arată atât simplu, cât și elegant. Iar accesoriile selectate corect vor adăuga accentele necesare.

3. Pantalonii scurtați împreună cu balerini luminoși, o cămașă și o jachetă vor crea o imagine excelentă pentru o plimbare prin oraș, un prânz de afaceri sau doar o întâlnire cu prietenii. Și o geantă atractivă și alte accesorii vor completa imaginea creată.

4. Elementele precum cardiganul lung, kimono-ul și gulerul vor fi un adaos excelent pentru orice aspect, indiferent de vârstă. Încearcă-le și simte-te liberă și elegantă!

5. Iată un alt exemplu de aspect elegant. Tweed-ul este mereu la modă!

6. Pentru a adăuga culori sezonului rece, poți alege pantaloni strălucitori cu o croială lejeră, completați cu pantofi confortabili, cu toc constant și o geacă caldă. O astfel de doamnă va atrage atenția pe stradă, va surprinde privirile admirabile ale bărbaților.

7. Privind o femeie atât de elegantă, cum îi poți spune „bunică”?

8. Negrul este desigur o culoare universală, dar nu ar trebui să devină predominantă în garderobă.

Recomandăm abandonarea bluzelor, cămășilor, tricourilor de culoare albă: din păcate, această culoare subliniază imperfecțiunile pielii. Nu e nevoie să te refuzi complet de culorile saturate, este necesar doar să te asiguri că, culoarea selectată nu te face mai în vârstă.

Doamnele care încă iubesc hainele întunecate ar trebui să aleagă accesorii de culoare deschisă (genți, pantofi). Este bine dacă hainele vor fi simple sau cu un model mic monoton (imprimeurile mari fac o femeie mai în vârstă).

9. Un look excelent, nu-i așa?

10. Îți place această ținută elegantă? Când voi ajunge la această vârstă, cu siguranță mă voi îmbrăca la fel!

11. Atunci când alegi hainele, este important să iai în considerare forma corpului tău. Iată un bun exemplu al unei doamne mature într-o fustă creion.

12. O femeie de afaceri arată întotdeauna elegant, iar vârsta nu este un obstacol în acest sens.

Lucrurile simple, dar elegante sunt perfecte nu numai pentru un mediu de lucru la birou, ci și pentru întâlniri prietenoase într-o cafenea sau plimbări prin oraș.

13. Cumpără lucruri ieftine și scumpe și apoi amestecă-le: hainele cumpărate de la branduri prestigioase și scumpe, te îmbătrânesc.

Uitându-te la această imagine impresionantă, înțelegi că nu trebuie să-ți fie frică de bătrânețe. Doar bucură-te și primește plăcere de fiecare zi și nu-ți fie frică de nimic!

14. Blugii confortabili sunt perfecți pentru cei care știu să-i aleagă. Femeile elegante, care nu sunt timide de vârsta lor sunt dovada vie a acestui lucru. Un look clasic, în care blugii albastri sunt combinați armonios cu o cămașă lejeră și o geacă simplă, va fi întotdeauna în trend.

Totul arată atractiv și feminin, chiar și pantofii cu talpă joasă mică accentuează imaginea!

15. Un simț unic al stilului. Și cine a spus că garderoba unei femei de 50 de ani nu poate fi strălucitoare?

Pentru ca o femeie de 50 de ani să se îmbrace bine, trebuie să fie prezente hainele de bază în garderobă. Toate articolele de vestimentație, inclusiv fuste, pantaloni, bluze, cămăși, cardigane, trebuie să fie alese după mărime și să se potrivească de minune!