Va aduna multe complimente! 25 de idei stilate și minimaliste pentru manichiura de toamnă, perfectă pentru birou

Pentru multe femei, munca nu le permite să-și facă un design de manichiură luminos și neobișnuit. La urma urmei, mulți la locul de muncă au un cod vestimentar strict care trebuie respectat. Dar acesta nu este un motiv de supărare, deoarece există un număr mare de opțiuni care pot fi adaptate codului vestimentar de birou.

Nu este un secret pentru nimeni că unghiile pot arăta frumos fără modele strălucitoare. Acordați atenție nuanțelor nud și pastelate cu design minimalist. Pentru manichiura de birou, cel mai bine este să alegeți o lungime scurtă, convenabilă pentru tine.

Am adunat 25 de idei discrete, dar in același timp foarte stilate si frumoase pentru o manichiură de birou de toamnă.

Nud

Una dintre cele mai la modă și elegante opțiuni de manichiură, care arată întotdeauna foarte frumos și blând.

Manichiura nud poate fi diversificată cu o cantitate minimă de decor. Poate fi sclipici, folie sau desene minimaliste.

Manichiura french

Dar nu clasica manichiura french albă, de care toată lumea s-a plictisit, chiar dacă este considerată un clasic.

Există un număr mare de variații de culoare, principalul lucru este ca să nu iasă în evidență culorile liniei. Diverse variații de nuanțe pastelate sunt o opțiune excelentă pentru o manichiură sofisticată de birou.

Geometrie și minimalism

Diverse modele într-un stil minimalist, geometrie neobișnuită arată, de asemenea, foarte elegant și frumos și, în același timp, se încadrează perfect în codul vestimentar de birou.

Manichiura cu efect de marmură

O altă opțiune de design care arată incredibil de frumos, interesant și elegant. O astfel de manichiură va aduna cu siguranță un număr mare de complimente!

Atunci când alegeți o manichiură pentru birou, evitați culorile luminoase precum portocaliu, verde, galben, etc., precum și modelele cu mult decor.

Inspirați-vă de aici și alegeți cel mai bun și confortabil model pentru dumneavoastră!