Urmează acești 7 pași eficienți pentru a obține un machiaj cu efect de lifting care îți va schimba TOTAL înfățișarea

Există câteva trucuri pot da feței prospețime, îndepărtând vizual câțiva ani. Machiajul cu efect de lifting ajută la mascarea pigmentării, precum și la netezirea cât mai mult posibil a ridurilor. Particularitatea unui astfel de make up este naturalețea și eleganța.

Secretele machiajului „întineritor”

– Folosiți nuanțe deschise și culori pastelate (bej, măsliniu, fildeș, gri) – culorile naturale naturale întineresc vizual.
– Efectuați linii și tranziții moi – totul trebuie să fie umbrit cât mai mult posibil.
– Folosiți culori reci pentru machiajul ochilor (evitați marourile calde și nuanțele de cărămiziu).
– Folosiți foarte ușor un corector (concealer) tonal și lichid sub ochi. Evitați nuanțele sidefate și iluminatorul!
– Nu folosiți rimel pe genele inferioare! Machiajul abundent al pleoapei inferioare vor accentua pungile de sub ochi.

Pașii pentru machiajul cu efect de lifting:

PASUL 1. Curăță pielea cu apă micelară, aplică un primer hidratant. Pielea trebuie să fie hrănită și hidratată.

PASUL 2. Ascunde imperfecțiunile c-un corector (concelear). Uniformizează tonul pielii cu pigment de culoare violet, iar rețeaua vasculară de pe obraji și pungile de sub ochi cu pigment verde.

PASUL 3. Aplică un fond de ten ușor, fără acoperire mare, folosește un corector lichid pentru pielea din jurul ochilor, care nu astupă ridurile. Fixați totul cu o cantitate mică de pudră liberă translucidă.

PASUL 4. Faceți o corecție a feței: doar puțin iluminator pe părțile proeminente ale pomeților, bronzer – în cavitatea pomeților și de-a lungul conturului feței pentru a ascunde suprafețele laterale dacă acestea ies dincolo de ovalul feței .

PASUL 5. Modelează sprâncenele cu un creion. Dar este important să nu exagerați, deoarece sprâncenele întunecate adaugă ani în plus.

PASUL 6. Aplicați farduri ușoare pe pleoapa de sus, fără a ridica cutele pleoapei, dacă există. În continuare, pe linia genelor, aplică o nuanță mai închisă rece. Aplicați nuanța preferată pe pleoapă până la cută, trecând dincolo de ea. Astfel, trebuie să faci o ceață ușoară peste pleoapă, repetându-i forma și nuanța și pentru cealaltă pleoapă . Important!
Pleoapa pe care o vopsiți nu trebuie ridicată. Lucrați pe ea ca și cum ar fi suprafața unei pleoape obișnuite, adică aplicați fardul de pleoape pe pliul de piele fără a-l mișca. Este ideal pentru a face acest machiaj o nuanță – maro deschis fumuriu.

PASUL 7. Machiază genele, aplică ruj. Nu uita de fard de obraz (blush) – o nuanță de roz-piersică pe obrajii tai va fi binevenită. Acest lucru va oferi feței tale un aspect proaspăt și odihnit.

Regula pentru acest machiaj: nu folosi tonuri prea deschise sau prea închise. Alege culori de intensitate medie. Ele vor da luminozitate și completitudine imaginii.