Urmaţi aceste sfaturi şi veţi uita de problema sânilor lăsați!

4518_tumb_660

Sânii lăsați sunt un subiect destul de neplăcut pentru femei. Cât de mult nu vom încerca să prevenim acest fenomen, în cele din urmă sânii își pierd elasticitatea, încep să se deformeze. Femeile se simt disperate, își pierd încrederea în sine, se simt mai puțin atractive.

Astăzi vă propunem câteva sfaturi pentru tratarea şi profilaxia sânilor lăsați. Pentru a menține elasticitatea sânilor, vă va ajuta masajul, exercițiile speciale şi măștile cu uleiuri eterice şi vegetale.

1. alimentația corectă și exerciții fizice.

Pentru a menține sânii într-o formă bună, este important să consumați alimente sănătoase şi nutritive bogate în proteine, calciu, vitamine, minerale, grăsimi și carbohidrați esențiali. În plus, un rezultat fantastic se observă după un consum regulat de roșii, morcovi, ceapă, usturoi și broccoli.

Încercați să faceți exerciții, care vor consolida ligamentele și vor îmbunătăți în mod semnificativ aspectul zonei sânilor. Flotările și exercițiile cu gantere întăresc mușchiul pectoral, vor face sânii mai fermi și vă vor ajuta să scăpați de excesul de grăsime.

image_1487075948_tumb_660

2. Greutatea optimală.

Pierderea rapidă în greutate poate produce un efect contrar. Acesta se datorează faptului că elasticitatea pielii este distrusă de kilogramele în plus, iar în timpul slăbitului sânii pierd grăsimea, care le menținea forma.

3. Beţi cât mai multă apă.

Celulele pielii sânului sunt alcătuite din apă. Insuficienţa ei distruge pielea şi ca urmare se formează riduri, care duc la lăsarea sânilor.

4. Consumați rodie

Rodia și uleiul de semințe de rodie au un efect extrem de pozitiv asupra sânilor, deoarece conțin fitonutrienţi, care contribuie la menținerea fermității sânilor.

5. ALOE VERA

Aloe Vera – este un alt remediu natural care ajută în acest caz. Are proprietăți antioxidante puternice si distruge radicalii liberi. Faceți masaj sânilor cu gel de aloe vera, prin mișcări circulare. Lăsați gelul pe piept încă 10 minute, apoi spălați cu apă rece. Repetați acest procedeu de 5 ori pe săptămână.

image_1487075949_tumb_660

6. Măștile.

Deasemenea, în acest caz vă pot ajuta măștile naturale. Pentru a îmbunătăți aspectul sânilor pregătiți această mască naturală şi aplicați-o cel puţin 1 dată pe săptămână.

Reţeta

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 1 lingură de iaurt
  • 1 lingură de ulei vitamina E

Mod de preparare: amestecați toate ingredientele. Aplicați amestecul pe sâni şi lăsați-l să stea 30 de minute. Apoi clătiți cu apă rece.

7. Masajul

Masajul permanent al sânilor va creşte eleasticitatea pielii. Dacă veţi face masaj de 3 ori pe săptămână, sânii vor deveni fermi şi elastici.  Utilizați uleiuri de măsline sau cocos. Masajul stimulează circulația sângelui şi previne lăsarea sânilor, refăcând celulele deteriorate.

image_1487075950_tumb_660

8. Uleiurile eterice

Uleiurile eterice îmbunătățesc elasticitatea pielii. Cele mai potrivite fiind cele de morcov, mentă, ulei de lemongrass, și uleiul de semințe de mărar. Pentru masarea sânilor folosiți doar 2 picături de ulei, de mai multe ori pe zi.

9. Uleiurile vegetale

Uleiul de nucă de cocos, de migdale,  de măsline şi cel de seminţe de struguri ajută la îmbunătățirea stării pielii glandelor mamare şi să le facă mai ferme. Un rezultatul mai bun veţi obţine, dacă veţi amesteca uleiul vegetal cu câteva picături de ulei eteric.

10. Masajul cu gheaţă

Masajul cu gheaţă nu ar trebui să dureze mai mult de 1 minută. Un timp mai îndelungat poate provoca senzația de amorțeală. Această procedură oferă rezultate surprinzătoare. Tot ce trebuie să faceţi este să frecați cuburile de gheaţă cu mişcări circulare pe sâni.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!