Universul are modalități uimitoare, să aducă oamenii potriviți în locul potrivit…

vs1

Honore de Balzac spunea: ” Întâmplarea – e cel mai mare prozator din lume”.

Şi cu adevărat, uneori fără voia ta ești implicat în evenimente de viaţă, aparent fantastice. Trebuie să recunoaștem, viaţa e cel mai bun regizor, care face filmul, după propriul tău scenariu. Cum? –  vei întreba tu.

Ce nu s-ar spune, dar întâmplări nu există. Universul are multe metode uimitoare, de a aduce oamenii împreună. Uneori întorci munții, mergi peste mări şi ţări pentru a-ţi întâlni fericirea, şi totul este în zadar. Mai târziu însă soarta îți pregătește o surpriză, în cel mai neașteptat moment, când deja nu mai aștepți nimic.

Există şi părerea, precum că coincidentele sunt minuni, creatorul cărora e însuși Dumnezeu. În planurile Universului, întâmplările nu au nici un rol. Pentru El e atât de ușor să te facă milionar, cum ar fi să-ţi faci un cadou la care visai de mult timp. E suficient doar să trimiți unda gândurilor tale în cosmos. Gândește-te la rezultat, iar Universul va avea grijă prin ce metodă să-ţi îndeplinească dorința.

Nu fugi de responsabilități şi nu te acoperi cu întâmplările. Tot ce se întâmplă în viaţa ta acum, este rezultatul gândurilor şi intențiilor tale. Dacă ceva, Dumnezeu știe unde să te găsească. Vorbind la figurat, fiecare intenție hotărâtoare este înscrisă în cartea lui de dorințe. Nu te agita – doar roagă-te, planifică şi fă tot ce-ţi stă în puteri, iar detaliile fii bun, lasă-le în voia Universului. Lasă-te dus de val, lasă totul să meargă pe drumul său. Trebuie să ştii: capacitatea de a lăsa lucrurile, este la fel de importantă ca şi rugăciunea. Când omul face tot ce-i stă în puteri pentru îndeplinirea visului său, iar apoi se bazează pe ajutorul forței supreme – se întâmplă minuni.

Fiecare om pe care îl vei întâlni în călătoriile tale prin lume – sunt actorii din scenariul scris de tine. Sarcina ta principală – să-ţi perfecționezi scenariul, pentru ca filmul vieții tale să iasă cu adevărat grandios. Ţine minte: responsabilitatea pentru regia filmului cât şi pentru orice gafă îţi aparțin doar ţie.

Întâmplări nu există… Ce va semăna omul în gândurile sale, aceea şi va culege. Omul în tandem cu inteligenţa supremă poate crea evenimente mărețe, e suficient doar să se înarmeze cu credință de mărimea unui bob de muştar.

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie prietenilor!