Unghiile vișinii sunt în trend: 20 de idei de manichiură fină și elegantă

Cu toții știm cât e de importantă culoarea unghiilor pentru a obține o manichiură cu adevărat bogată și sofisticată. De alegerea corectă și combinarea ei cu alte elemente decorative, depinde cât de mult vor fi apreciate unghiile și designul acestora.

De aceea noi suntem convinși că, o opțiune perfectă, prin care ai putea cu siguranță să ieși din anonimat, este culoarea vișinie!

Te invităm să faci cunoștină cu câteva exemple de unghii vișinii, vopsite în diverse nuanțe, care neapărat te vor face să strălucești printre cei din jur!

Manichiură geometrică pe unghii pătrate

Formele geometrice regulate sau neregulate sunt o idee excelentă pentru o manichiurăă superbă. Liniile, triunghiurile, ar fi bine să fie într-o culoare perfectă de contrast cu unghiile vișinii.

Unghii vișinii cu strasuri

Manichiura cu strasuri este o alegere minunată, care te va evidenția cu siguranță prin mulțime! Strasurile argintii sau aurii sunt un decor armonios pentru unghii vișinii!

Manichiură cu motive florale

Nu uita că unghiile cu motivele florale continuă să fie în trend, de aceea nu ezita să încerci și astfel de manichiură! Fii îndrăzneață și încearcă să găsești culorile potrivite pentru a crea un aspect viu al unghiilor tale!

 

Unghii vișinii mate cu decor

Unghiile mate nu pot fi trecute cu vederea! Iar dacă ele sunt vopsite într-un vișiniu pasional, decorate cu decor potrivit, ai șansa să creezi o manichiură unică și desăvârșită!

Unghii vișinii ombre cu pietre

Unghiile ombre sunt extrem de populare în această toamnă. Iar nuanțele de vișiniu, într-o combinație armonioasă cu pietre decorative, vor face ca manichiura ta să fie senzațională!

Unghii balerina cu gel și pietre

Pentru o manichiură senzuală, unghiile balerina sunt o opțiune minunată! Iar culoarea vișinie și pietrele decorative, într-o cantitate minimă, pot crea un design simplu și minimalist!

Pictură pe unghii vișinii

Unghiile tale sunt pânza pe care poți crea totul ce îți dorești! Poți picta floricele, păsărele, copăcei, elemente geometrice – orice! O astfel de manichiură te va face să te simți unică și irepetabilă!

Unghii ovale vișinii cu gel și decor

O nuanță mai deschisă sau mai închisă a unghiilor vișinii, împreună cu un decor potrivit, poate crea un design estetic, simplu și atractiv! Important să încerci!

Unghii vișinii cu sclipici fin

Sclipiciul continuă să fie un accesoriu popular pentru înfrumusețarea unei manichiuri memorabile. Combinația acestuia cu linii, dungi, pietre și alte elemente de decor vor accentua imaginea impresionantă a unghiilor vișinii.