Unghiile tale vor fi remarcabile: 20 de exemple de manichiură pe care trebuie să le încerci

Manichiura nu e o simplă metodă de înfrumusețare a unghiilor. E o adevărată artă de reprezentare a imaginii proprii, fiind că unghiile reprezintă carta ta de vizită.

Fiecare doamnă știe că manichiura trebuie să rezoneze cu starea sa de spirit! Și o manichiură care e o adevărată operă de artă pe unghii, nu te va lăsa neobservată!

De aceea, noi am adunat 25 de exemple de manichiură pe care neapărat trebuie să le încerci!

Manichiură cu elemente geometrice

Formele geometrice regulate și neregulate sunt o alegere perfectă pentru o manichiură elegantă, mai ales în combinație cu culori deschise și ornamente din pietre.

Manichiură cu gel și dungi colorate

Pentru a fi în centrul atenției, poți experimenta cu o manichiură cu dungi colorate! Combinând armonios culorile și decorurile, vei obine o imagine fabuloasă!

Unghii mate

Unghiile mate creează o imagine firavă, gingașă și moale. Iar cu nuanțele pastelate de roșu și verde deschis, vei ieși cu siguranță din anonimat!

Unghii cu sclipici

Câteva cuvinte despre sclipici. Este o opțiune minunată pentru manichiură, fiind că dacă le combini armonios cu culorile și dungile unghiilor, vei obține un luciu fermecător și restrâns.

Unghii ovale cu dungi colorate

Manichiură cu pietre și strasuri

Decorul cu pietre și strasuri este opțiunea perfectă pentru o manichiură fabuloasă și memorabilă. Trebuie să știi cu un decor atât de simplu, puteți crea incredibil de frumos și diferit în desenele de complexitate. De la minimalism elegant la clasici sofisticate!

Vrei o manichiură nouă? Nu este o problemă – avem întotdeauna opțiuni minunate pentru tine!