Unghiile tale vor ademeni trecătorii: cele mai noi 25 de modele de manichiură originală și scumpă

Toată lumea își dorește o manichiură originală și, în același timp, să fie una de lux. Pentru a combina aceste două opțiuni dorite, trebuie luate în considerare mai multe lucruri.

În primul rând, designul unghiilor va arăta luxos dacă este realizat într-un stil minimalist. Unghiile sunt vopsite într-un ton și sunt în armonie între ele.

În al doilea rând, dacă dorești să adaugi un decor design-ului tău, acesta nu ar trebui să iese prea mult în evidență.

Și, în sfârșit, merită să iai în vedere tehnica manichiurei perlate, care este la modă astăzi, și se bazează pe tranziția în diverse nuanțe.

Am adunat pentru tine 25 de idei pentru manichiură deosebită, din care neapărat trebuie să te inspiri și să le încerci!

Unghii gri cu sclipici

Cu o manichiură gri închisă cu sclipici vei arăta ca o adevărată regină și va fi o opțiune excelentă pentru iarnă.

Manichiura franțuzească cu dantelă

Unghiile tale french vor înceta să mai fie plictisitoare dacă le vei decora cu dantelă, iar ”zâmbetul” nu-l vei vopsi nu în alb, ci în negru, de exemplu.

Unghii migdala cu gel și sclipici

Se știe că manichiura cu gel te ademeneste prin aspectul interesant la lumină. iar ca opțiune de design, poți alege să decorezi unghiile cu sclipici sau forme geometrice elegante, ca în exemplul de mai jos.

Manichiura sticlă

Unghiile vopsite într-o culoare ce amintește sticlar, este una dintre cele mai neobișnuite și nobile opțiuni de manichiură! Această nuanță va părea mai elegantă pe unghiile scurte, în timp ce pe cele lungi, va părea prea întunecată.

Manichiura perlată

Această manichiură a câștigat inimile multor fashioniste. Poți face așa ca toate unghiile să fie perlate, sau doar două unghii să fie perlate, iar restul să fie decorate cu sclipici.

Un amestec de ojă și argint mat va fi o opțiune îndrăzneață. Această combinație va fi potrivită dacă culorile ojei vor fi din aceeași gamă.

Unghii mate cu pietre

Maeștrii recomandă tot mai des clienților săi să încerce manichiură mată și e clar de ce, fiind că ea e deosebită! Oja mată durează mai mult și creează un aspect moale și fin. Designul din tonuri pastelate mate este potrivit pentru fiecare zi și ocazie.

Dacă te-ai săturat de manichiura zilnică în culori pastelate ușoare, poți încerca să vopsești o singură unghie pe fiecare mână cu o ojă aurie, ceea ce va conferi întregei manichiuri un aspect luminos și scump.

Multe femei preferă doar manichiura în culori închise sau deschise, le este frică să încerce ceva nou. Spre exemplu, o manichiură făcută dintr-o combinație de violet nobil și alb va arăta elegant și extraordinar!

Manichură cu ojă neagră

Manichiura cu ojă neagră este un must have, dacă dorești să creezi un design mai expresiv al unghiilor. Pentru a face o adevărată senzație, decorată o singură unghie cu sclipici sau strasuri, căci asta acum este în vogă!

Manichiură în culori pastelate

Pentru naturile romantice, alegerea manichiurii în culori pastelate este evidentă. Vezi cât de ușor și moale arată culoarea ojei și această pană pe unghie!

Tendința de astăzi nu constă doar în sclipici, ci și linii clare. Poți desena o linie diagonală pe placa unghiei și să pictezi unghia în diferite culori!

Manichiura ”spațială”

Acest tip de manichiură arată cu bună seamă neobișnuit. În acest design, pe un fundal întunecat, maestrul reproduce cerului înstelat – o creație de-a dreptul originală!

Manichiură cu nisip decorativ

Iubitorii de sclipici pot experimenta cu nisipul acrilic, pentru un design proaspăt al unghiilor. Poți de asemenea combina, chiar și diferite culori de nisip decorativ.

Poate că cea mai feminină manichiură este cea făcută în culoare stacojie. În acest sezon, te poți îndepărta ușor de clasică și crea o manichiură roșie într-un stil perlat.

Pentru cei care doresc să se joace cu culoarea manichiurii, poți acorda atenție combinației de culori bej, verde închis și chiar argintiu în acest design. Pentru ca manichiura să arate armonios, ar trebui să aplici o piatră decorativă cu nuanțele acestor culori.

Unghii cu oja roz

Deși pare o culoare prea copilărească, poți crea un design suprinzător, mai ales dacă combini nuanțele de roz, alb și liliac.

Manichiură cu gel și strasuri

Strasurile pot decora orice manichiură și crea un aspect de invidiat! Chiar și oja piersic pe unghiile scurte te va impresiona într-un mod nou.

Manichiură cu stele

Un alt decor neobișnuit pentru design-ul unghiilor sunt stelele. Cere maestrului să le deseneze pe una sau două unghii, într-o culoare care să fie în armonie cu culoarea de bază a manichiurii.

Chiar și oja neagră se poate manifesta într-un mod diferit. Aplică pe o singură unghie o piatră decorativă mare și întreaga manichiura va arăta foarte scump!

Manichiura minimalistă

Stilul minimalist este tot mai popular în arta manichiurei în ultimul timp. Unghiile scurte îngrijite, o bază bej și o dungă mică albastră la baza plăcii unghiei arată extrem de simplu, dar interesant.

Diverse pietre aplicate, în special în stil perlat, se vor armoniza ușor cu baza culorii albe.

Una dintre cele mai nobile și elegante combinații în nail art amestecul nuanțelor de alb și auriu.

Niciodată nu sunt prea multe pietre pe unghii! În acest caz, pentru culoarea de bază a manichiurei mai bine să alegi o culoare pastelată neutră.

Sperăm că aceste modele de manichiură te vor inspira să creezi propriile capodopere!