Unghiile tale sunt gata de orice sărbătoare: 23 exemple de manichiură bogată în motive florale

Fiecare zi ne aduce ceva special în viață. Toți ne dorim mai multă romantică, aventură, distracție, fericire în fiecare zi. E necesar doar de întreprins acțiuni concrete pentru a ne face dorințele realitate.

Fiind că viața e trecătoare și nici nu observi cât de rapid ea trece.. Prin urmare, nu trebuie să aștepți momentul potrivit pentru ați îndeplini dorințele! Fii îndrăzneață și începe cu o manichiură luxoasă, la care întotdeauna visai!

Te invităm să faci cunoștință cu aceste exemple de manichiură elegantă și să ne spui ce părere ai!

Unghii cu gel și motive florale

Manchiura cu elemente florale este o opțiune potrivită pentru a da viață stării tale de spirit în fiecare zi! Florile mereu vor bucura ochii și inima privitorului!

Unghii cu gel și pietre decorative

Decorul este un element esențial în arta manichiurei, fiind că anume datorită lui, unghiile tale capătă o imagine unică, irepetabilă și atragătoare. Iar pietrele sunt o alegere minunată pentru a decora unghiile, odată ce sunt într-o cantitate și aranjare armonioasă pe manichiură.

Unghii cu sclipici

Sclipiciul este un accesoriu indispensabil pentru o manichiură fabuloasă, vie și strălucitoare! Important să nu exagerezi cu cantitatea acesteia pe unghiile tale!

Unghii roșii cu ornament grafic

Culoarea roșie este o culoare îndrăzneață, care doar cele mai curajoase doamne se încumetă să o folosească în manichiură. Iar combinația armonioasă a acesteia cu ornamentul grafic, neapărat te va evidenția prin mulțime!

Unghii cu desene

Imaginează-ți că unghiile tale sunt o pânză și poți picta pe această pânză orice! Detalii florale, animale, peisaje – orice! Dă frâu imaginației! Nu vei regreta!

Unghii în tonuri albastre cu pietre

Tonurile blânde sunt alegerea perfectă pentru a reprezenta personalitatea ta firavă, gingașă, atentă. Culoarea albastru-deschis în combinație cu pietre decorative e opțiunea pe care neapărat trebuie să o încerci!

Monograme pe unghii

Monogramele pe unghii au devenit extrem de populare în prezent, și sunt o opțiune perfectă nu doar pentru anumite evenimente, dar chiar și pentru ținuta de zi cu zi.

Manichiură geometrică

Unghiile tale vor arăta simplu și deosebit dacă vor avea o manichiură cu elemente geometrice regulate sau neregulate. Câteva linii, curbe, pe o unghie sau pe toate, vor crea o imagine de neuitat!