Unghiile tale îți vor spune mulțumesc: cele mai elegante 30 de modele de manichiură pentru această toamnă

Odată cu venirea unui nou anotimp, fiecare femeie are grijă să-și schimbe look-ul în corespundere cu acesta. Ținuta vestimentară, coafura, încălțămintea și nu în ultimul rând manichiura – toate acestea sunt actualizate în dependență de starea de spirit a persoanei.

Fiecare femeie dorește să aibă o manichiură fabuloasă, indiferent de timpul de afară, de ocazie, de dispoziție. Și trebuie să știi că, totul este posibil, important să încerci cât mai multe variante de manichiură, să experimentezi, să ai dorința să găsești ceea ce te reprezintă cel mai bine!

De aceea, datorită faptului că a venit toamna, am pregătit pentru tine 30 de modele de manichiură, pentru unghii ovale, pătrate, unghii french, cu gel, cu motive florale, care te vor uimi cu designul acestora!

Ai curaj și încearcă-le!

Unghii pătrat ovale cu gel și strasuri

Strasurile sunt un accesoriu foarte des întâlnit pentru crearea unei manichiuri cu adevărat strălucitoare. Forma pătrat ovală a unghiilor și culorile fie deschise, fie închise, în combinație cu aceste element de decor, formează un design uluitor.

Monograme pe unghii migdala

Monogramele pe unghii sunt din ce în ce mai populare în ultimul timp, îndeosebi pentru ocazii și evenimente speciale. Poți crea diverse opțiuni, combinându-le armonios cu culori deschise sau pastelate.

Unghii ombre migdala cu monograme

Nu credem că este cinvea care să nu adore unghiile ombre. Această tehnică arată excepțional, mai ales cu monograme aplicate pe unghii.

Manichiură cu motive florale

Ce poate fi mai frumos, decât niște unghii frumoase, pe care poți admira niște frunze sau flori fine și gingașe? Manichiura cu motive florale este o opțiune perfectă pentru a crea un aspect firav al unghiilor.

Unghii pătrat ovale cu monograme

Alte exemple de monograme, tehnică aplicată pe unghii pătrat ovale, în culori pastelate.

Unghii mate cu decor

Unghiile mate sunt alegerea minunată pentru un design simplu și minimalist. Iar combinația acestora cu monograme, desene și pietre decorative, creează o manichiură senzațională!

Manichiură geometrică

Am observat că manichiura geometrică continuă să fie în trend, datorită designului său simplu dar care arată extrem de elegant! Poți aplica pe unghiile tale, linii, triunghiuri, puncte, cercuri orice, important să păstrezi un echilibru artistic!

Manichiura french

Manichiura franțuzească continuă să fie una din cele mai populare din lume! Se potrivește și pentru unghiile ovale, cât și pentru cele pătrate. Înafară de manichiura nudă, poți opta și pentru aplicarea unor culori aprinse, cum ar fi roșul și să-ți decorezi unghiile cu strasuri sau monograme.