Unghiile îți reflectă starea de spirit: 20 Cele mai noi modele de manichiură!

Atunci când îți faci manichiura, ai nevoie de un pic mai mult decât doar gel, instrumente dezinfectate și niște cunoștințe în domeniu, căci manichiura nu este doar despre unghii! Aceasta îți reprezintă feminitatea, atitudinea, stilul, la urma urmei, te reprezintă pe tine. Așa cum ești!

Anume din acest motiv, de fiecare dată când îți alegi modelul de manichiură, gândește-te că acesta ar trebui să rezoneze cu starea ta de spirit, cu ceea ce ai vrea să transmiți oamenilor din jurul tău.

La ce atragi atenția mai întâi de toate, atunci când cunoști o persoană nouă? Unghiile sunt printre primele elemente care îți creează impresia despre interlocutor. Fie că semnezi un document la bancă, fie că îți achiți cumpărăturile, unghiile tale nu vor rămâne neremarcate.

Forma, lungimea, modelul și culoarea, toate acestea transmit un mesaj și creează o impresie despre noi, despre personalitatea noastră. Iar cel mai important, reflectă respectul pe care îl avem față de noi însene.

Iată de ce, ține de datoria fiecărei femei să își îngrijească unghiile și să își facă manichiura.

Ceea ce ține de culoare, atunci când faci alegerea, ia în considerație starea ta de spirit și, nu în ultimul rând, ocazia unde îți vei expune manichiura. Astfel, manichiura nude se potrivește perfect pentru stilul discret de oficiu.

Nuanțele de roz și cele pastelate se vor potrivi perfect unei ocazii romantice.

Albul fin și delicat îți va reflecta puritatea și gingășia.

Nuanțele mai închise de roșu sau negru îți vor reprezenta caracterul dinamic și curajos!

De exemplu, dacă ai vrea să transmiți cât de încrezută în sine ești, unghiile îmbrăcate într-o culoare îndrăzneață vor fi alegerea perfectă!

Indiferent de culoare, ține întotdeauna ca unghiuțele tale să arate sănătoase și îngrijite. Manichiura acoperită cu ojă semipermanentă îți garantează acest efect. Ce altceva își mai poate dori o femeie?!