Unghii scurte în culori pastelate: 34 de idei pentru o manichiură perfectă

Vrei să obții manichiura perfectă pe unghiile scurte? Atunci îți va plăcea cu siguranță arta de unghii pastelate, care se remarcă prin harul său deosebit, frumusețea și tandrețea.

Manichiura pastelată pe unghiile scurte se va potrivi cu orice aspect. Acesta va arăta cel mai armonios cu arcul cotidian, romantic sau de afaceri. Scris de krasotka.cc

Atunci când creați o manichiură în culori pastelate, vă sfătuim să acordați atenție nuanțelor de albastru, roz, galben și violet, care accentuează frumusețea mâinilor unei femei de orice vârstă. Dar nu te opri aici doar pe o acoperire monofonică. Puteți apela întotdeauna la diverse tehnici populare și opțiuni de decor.

Atât de frumos în manichiura pastelată pe unghiile scurte va arăta tehnica franceză, ceea ce va oferi stilourilor o feminitate și o rafinament aparte. În plus, puteți încerca întotdeauna designul unei ombre sau unghii de modă nouă în stilul Feng Shui.Un plus de manichiură pastel pe unghiile scurte va fi o varietate de desene și modele.

Motivele florale sau modelele geometrice, care sunt de dorit dacă sunt așezate pe maxim unul sau două cuie, vor cădea cel mai mult organic pe o acoperire delicată. La urma urmei, principalul lucru în arta pastelelor de unghii este să adere la minimalism, astfel încât manichiura să nu pară vulgară sau nalapapie.

Dacă vorbim despre decor, atunci sunteți liber să utilizați atât pietre bogate, cât și folie populară. De asemenea, va arăta foarte frumos în manichiura pastelă pentru sclipici de unghii scurte, frecare, margele, bandă pentru vite, paiete, autocolante și așa mai departe. Rețineți că decorul este cel care vă va ajuta să terminați o artă de unghii mai originală și de neuitat și, în același timp, imaginea.

Manichiură perfectă în 2019: manichiură pe unghii scurte în nuanțe pastelate