Unghii mate scurte: 30 exemple de manichiură elegantă pentru femei pragmatice

Manichiura mată continău să fie în trend. Și deși este mai capricioasă în îngrijire, în comparație cu acoperirea lucioasă, unghiile mate arată scump și sunt în vogă, ceea ce determină reprezentatele sexului frumos să opteze pentru această manichiură.

Dacă ai unghiile scurte, poți efectua și o manichiură cu designul accentuat pe partea superioară a unghiilor, fapt care va crea un aspect unic și luxos.

De aceea, am pregătit pentru tine cele mai creative exemple de unghii mate scurte din această toamnă. Opțiunile de design fabulos te vor lăsa fără cuvinte!

Unghii mate scurte, cu model geometric

Manichiura geometrică este opțiunea arată perfect atât pe o placă scurtă a unghiilor, cât și pe una lungă.

Simte-te liberă să experimentezi cu diferite dungi, triunghiuri, pătrate și romburi elegante combinate cu un french, efect ombre sau decor pentru a face manichiura mai originală și mai elegantă.

Nu trebuie să eviți, de asemenea, să folosești culorile aprinse care îți vor face aspectul mai atractiv și modern.

Unghii mate scurte cu motive florale

Modelele florale sunt în tendințe nu doar primăvara sau vara, ci chiar toamna și iarna. Și totul se datorează faptului că astfel de desene sunt pur și simplu într-o varietate imensă.

De asemenea, sunt o mulțime de opțiuni de aplicare a acesto motive florale. Cea mai populară din ultimii ani este aplicarea ștampilei. Această metodă simplă este perfectă chiar și pentru începătoarele care doresc să creeze o manichiură mată elegantă și ieșită din comun.

Unghii mate scurte ombre

Unghiile mate scurte vor arăta perfect în combinație cu așa tehnici precum ombre și gradient. Opțiunea dată va arăta excelent atât pentru look-ul tău de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale.

Principalul lucru aici este să alegi paleta de culori, care te va ajuta să faci o tranziție frumoasă și lină a nuanțelor.

Unghii mate scurte nude

Unghiile nude sunt universale. Ele sunt potrivite pentru orice ocazie, indiferent de ținută.

În plus, tonurile nude arată minunat pe o placă scurtă a unghiilor, ceea ce va face ca mânuțele tale să arate incredibil de elegante și sofisticate.

Acoperirea nude se combină perfect cu desene, decor sau tehnici populare de manichiură.

Alte idei de unghii mate scurte

Unghii scurte mate este o soluție ideală pentru femeile care doresc să arate elegant și modern în fiecare zi.

Principalul lucru este să nu-ți fie frică să experimentezi continuu și să urmărești tendințele modei în manichiură care te vor ajuta să fii observată și admirată de toți din jur!

 

Care idei de manichiură mată ți-a plăcut cel mai mult? Scrie-ne în comentarii!