Unghii mate: design și tendințe în manichiură

Pentru a face unghiile mate elegante și atractive, trebuie să acordzi o atenție deosebită alegerii culorii și decorului. Există multe moduri de a face modele de unghii mate frumoase și unice. În acest articol, vom vorbi despre cele mai la modă soluții de design pentru manichiura mată.

Unghii negre mate cu design

Manichiura neagră mată este eleganța însăși. Finisajul mat accentuează formele elegante. Adăugând un decor magistral acestui har, poți obține cea mai la modă manichiură. Din fericire, nu există restricții în moda manichiurii. Specialiștii talentați îți vor oferi un design folosind folie, strasuri, pictura în diverse tehnici.

Manichiură albă mată

Iubitorii de minimalism și tandrețe le vor plăcea, fără îndoială, o manichiură albă mată. Unghiile arată nebun de atractive, dar nu atrăgătoare sfidător. Poți crea un design în manichiură albă ca zăpada în funcție de starea ta de spirit. Dacă dorești un design festiv, decorează o unghie cu scipici – va arăta elegant pe fundalul restului. Iar dacă vrei să pleci în vacanță, atunci chiar și cu o manichiură albă mată vei deveni vedetă.

Unghii mate roșii

Lacul de unghii roșu a intrat în modă în urmă cu aproximativ 150 de ani. Și de atunci, a devenit un însoțitor constant al celor mai frumoase femei de pe planeta noastră. Astăzi, tehnologia nu stă pe loc. Cei mai buni maeștri oferă fashionistelor strălucitoare să încerce o ojă mată în tonuri de roșu. Reținerea sa amintește de velurul moale luxos, iar culoarea stacojie se joacă cu nuanțe profunde cu mai multe fațete. Un meșter experimentat va selecta întotdeauna un decor pentru acest fundal, care va arăta cu pricepere un design individual.

 

Unghii bej mate

Bejul este considerată o culoare de bază. Pe unghiile acoperite în tonuri nude, poți crea adevărate capodopere. Fundalul acestei culori este ideal pentru un tablou sofisticat. Maestru poate sublinia natura romantică pictând suprafața manichiurii mate cu nori albi sau flori.