Unghii „marine” și alte 3 idei de manichiură de vară de care te vei îndrăgosti

Despre mare

Dacă deja te visezi la mare, atunci visele tale pot fi completate și cu o manichiură marină. În primul rând, este elegant, în al doilea rând, este despre vară și, în al treilea rând, nuanțele albastre sunt acum la vârful popularității lor. Pentru ca manichiura să amintească de o vacanță pe malul mării, poți alege minimalismul și poți combina două nuanțe pe unghii – albastru și alb.

Sfat pentru cele care doresc să-și arate imaginația – încearcă să utilizezi linii ondulate în designul dvs. Există multe opțiuni, iar din combinațiile de nuanțe vor arăta cel mai bine alb, turcoaz, albastru, cu elemente sub formă de folie argintie sau aurie. Designul va fi interesant și atractiv atunci când întreaga unghie este vopsită cu o nuanță nude, iar valurile sunt vopsite cu lac alb. De asemenea, arată bine opțiunile cu nuanțe de mentă și lămâie. Principalul lucru este că valul este bine citit pe unghii, iar limitele sale sunt cât mai clare.

French

Dacă te-ai săturat de clasic și vrei ceva strălucitor, atunci poți încerca să experimentezi, de exemplu, cu un french. Vara aceasta, uită de linia albă a zâmbetului. Atenție la marea varietate de nuanțe pentru marginea liberă – de la albastru deschis la portocaliu pastel sau lămâie. Vrei ca designul să fie în spiritul mării? Fă linia zâmbetului ondulată combinând mai multe culori în același timp.

Mult albastru

Culoarea care a captat podiumurile de la prezentarile de modă în cele mai diverse nuanțe este albastrul. De la un azur profund bogat la un albastru delicat. Este culoarea mării și culoarea cerului, este o nuanță care dă libertate și o senzație de lejeritate. Datorită faptului că culoarea în sine are o mulțime de nuanțe, poate fi aleasă pentru orice tip. Cu toate acestea, amintește-ți câteva reguli simple, de exemplu, nuanțele închise arată bine pe unghiile lungi, în timp ce este mai bine să folosiți cele deschise pe cele scurte. Daca ai pielea palidă și părul blond, alege tonuri bogate și vibrante de albastru. Dacă ești proprietara unui bronz de lux, atunci cele mat și închise sunt perfecte pentru tine.