Unghii cu sclipici: poze cu tendințe curente în manichiură

Designul unghiilor, unde elementul de decor sub formă de sclipici, are propriile tehnici și stiluri de execuție. În care se folosește lac cu sclipici, acoperire shellac, lac – gel holografic și doar un top cu sclipici care îți permite să creezi lumini strălucitoare frumoase. În cazul în care se utilizează decor, se experimentează cu substraturi. Înainte de a face o nouă manichiură cu sclipici, vezi prezentarea generală a ideilor și o selecție de fotografii.

Design pe unghii scurte cu sclipici

Anume acest decor arată bine pe o lungime scurtă a unghiilor, cu margini pătrate și ovale. Culorile monotone, tie-dye, abstractizarea, texturile, desenele simple, arta pop, ștanțarea și designul slider sunt la modă. Și toate pot fi completate cu glitter. Oricare ar fi alegerea ta, ar trebui să se potrivească cu stilul și cu ocazia.
Dintre culorile la modă pentru bază, alege atât nuanțe neutre, cât și pe cele neon strălucitoare. Acestea din urma sunt în tendințe nu doar vara, ci și în perioada toamnă-iarnă, mai ales cu un praf de decor orbitor.

Design pe unghii lungi cu sclipici

Unghiile stiletto lungi și ascuțite sunt cea mai la modă opțiune. Și toată lumea știe că clasicul „migdale” oferă vizual rafinament mâinilor. În general, forma ideală, pe care experimentează și cu sclipici. De exemplu, o manichiură roz este o alegere excelentă. Probabil că merită să-l
completezi cu elemente grafice strălucitoare, inscripții – pare mai modern. În caz contrar unghiile lungi sunt aproape universale în combinațiile de culori. Cu toate acestea, arată cel mai bine cu nuanțe deschise și clasice – obții un stil elegant.

Pe locul doi în popularitate se află forma „pătrat”. Alege alb, gri, crem, bej, cer. Și dacă codul vestimentar permite, atunci aruncă o privire mai atentă la opțiunile de acoperire mai aprinse – roșu, violet sau mentă. Astfel de nuanțe cu sclipici vor face vizual manichiura mai puțin plictisitoare.

Dacă ești gata să experimentezi, unghiile de balerină/pointe vor fi complementul perfect pentru look-ul tău. O astfel de formă arată impresionant, mai ales cu un design aprins.

Design strălucitor cu sclipici

Dacă o singură nuanță este prea plictisitor pentru tine, înlocuiește cu nuanțe de neon, adăugând un decor strălucitor. Și manichiura ta va juca mai strălucitoare. Mai multe opțiuni pentru fetele curajoase: un french sau un gradient în tonuri acide cu siguranță nu te vor lăsa neobservate. Aici paietele, sau glitter-ul vor adăuga strălucirea necesară.