Unește-ţi destinul cu bărbatul care te simte…

a70eeefca43fcc1af422b801fff9b027

Căsătorește-te cu bărbatul care îşi foloseşte toată puterea, senzualitatea, blândețea şi sexualitatea pentru a te simţi….fizic şi spiritual, atingându-ţi mintea, corpul şi sufletul.

Unește-ţi destinul cu bărbatul care te îmbrățișează dimineața, care îşi împleteşte degetele cu ale tale în timpul zilei şi buzele căruia se ating de pleoapele tale înainte de somn.

Ţine-te de bărbatul care înțelege că maturii deasemenea plâng şi sunt speriaţi. Cu bărbatul care știe că este normal să simți frica de dragoste, pierdere și singurătate.

Adoră bărbatul care-ţi acceptă defectele, care se exprimă calm în timpul certurilor şi ca prin magie îţi vindecă rănile adânci din sufletul tău.

Iubeşte bărbatul, îmbrățișările căruia te fac să te simți în siguranță. Oriunde în lume nu te-ai afla, atingerile lui te duc mereu acasă. Bărbatul care nu va fi niciodată prea ocupat, pentru a privi împreună stelele şi a vorbi despre Univers. Bărbatul care vrea să atingă secretele inimii tale.

Mergi prin viaţă cu un bărbat neînfricat, sălbatic, lipsit de griji, cu spirit liber, care trăiește fără limite şi norme. Cu acel pe care îl preocupă doar ce e cu adevărat important. Cu bărbatul care nu se teme să dărâme zidurile și barierele pentru a ajunge la esență.

Căsătorește-te cu bărbatul în care se combină calitățile bărbătești şi femeiești, iar această combinație este cheia succesului pentru a atinge armonia în relație.

Îndrăgostește-te de bărbatul care îţi atinge sufletul, când îşi asumă răspunderea pentru gândurile, cuvintele şi acțiunile lui. Care nu-şi vede greșelile ca pe niște neajunsuri, ci le consideră lecții, necesare pentru a-şi corecta viaţa.

Bucură-te de bărbatul care se ţine strâns de tine, dar îţi dă drumul doar ca să simți ce-i libertatea. Care-ţi permite să te eliberezi de experiențele grele şi dureroase din trecut, pentru a putea crea amintiri noi şi fericite împreună.

Unește-ţi destinul cu bărbatul care știe că pentru a iubi pe cineva, e necesar să te iubești pe tine însăți. Cu bărbatul care e gata nu doar să ofere, ci şi să primească. Cu bărbatul care îţi provoacă tremur în tot corpul şi senzația că îţi este trimis de sus…

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!