Undercut pe lateral: caracteristici și 10 exemple la modă

Hainele la modă fac parte dintr-un aspect elegant. Femeile acordă o atenție deosebită părului lor. Lungimea părului nu contează, principalul lucru este să alegi o tunsoare frumoasă. Astăzi vom vorbi despre o tunsoare la modă și foarte îndrăzneață – o tunsoare laterală. O tunsoare schimbă o femeie dramatic și, în ciuda faptului că este prea îndrăzneață și chiar brutală, adaugă feminitate imaginii. Undercut lateral este o coafură la modă care se potrivește multor femei de orice vârstă.

Caracteristici

Undercut este tradus din engleză – un decupaj jos. Dacă descrii mai exact tunsoarea, atunci este o coroană voluminoasă de păr, cuplată cu tâmple rase și ceafa. Și o tăietură specifică pe o parte implică bărbierirea doar a zonei tâmplei pe o parte. În același timp, tâmplele pot fi bărbierite în mod diferit în undercut: în mijlocul urechii, drept sau până la lobul urechii, există și o formă de bărbierit oblic. Dacă se dorește,  un motiv poate fi adăugat la partea rasă.

Undercut se efectuează conform standardului stabilit, dar dacă se dorește, și există anumiți parametri ai feței femeii, se pot face unele ajustări.

Idei de undercut lateral

De obicei, undercut se efectuează numai pe părul scurt, dar poți alege și un tip de tunsoare mai original.

Undercut pe o parte arată interesant în combinație cu părul lung. De obicei lungimea ajunge la claviculă, dar unele doamne extravagante aleg un aspect foarte stilat, cu păr lung și o tâmplă rasă.

O formă geometrică clară în combinație cu o coroană voluminoasă și lungă poate fi diversificată cu o colorare strălucitoare. Fete foarte curajoase și active sunt implicate într-o astfel de schimbare radicală.

Tipul clasic de tunsoare este cea mai bună coafură pentru doamnele de orice vârstă. O caracteristică a tunsorii este capacitatea de a se descurca fără orice tip de coafare. Este suficient să-ți ciufuliești puțin părul sau să-l coafezi frumos cu un uscător de păr și o perie.

Aranjarea tunsorii

Lungimea scurtă nu este un motiv pentru a renunța la coafuri. Stiliștii oferă o mare varietate de coafuri pentru tunsori undercut pe lateral, dar în multe feluri, coafurile sunt selectate în funcție de lungimea principală a părului.

Un undercut lateral scurt este cel mai ușor de coafat într-un mod clasic, în care părul este pur și simplu pieptănat într-o parte, după ridicarea rădăcinilor cu un uscător de păr.

Undercut pe lateral este o coafură foarte strălucitoare și excentrică. O tunsoare este aleasă de femeile care au încredere în frumusețea lor. În același timp, stiliștii susțin că coafura poate completa imaginea absolut oricărei doamne.