Undercut cu breton pentru doamnele de 40-50 de ani: 12 idei îndrăznețe care subliniază individualitatea

Traducerea literală din engleză este „cut bottom”. O tunsoare îndrăzneață pentru părul scurt subliniază individualitatea. A fost purtată inițial de bărbați. Acum, stilul original se găsește printre femeile atractive. Particularitatea constă în intervenția texturală în breton, partea parietală a capului, tâmple și spatele capului.

Soldații britanici au fost primii care au purtat o astfel detunsoare, apoi a fost adoptată de solicitanți, reprezentanți ai intelectualității și ai profesiilor creative. Această coafură a fost purtată de legendarul Elvis Presley. Stilul a fost popularizat de actori, sportivi și cântăreți. Mai târziu, ea a rezonat cu femeile încrezătoare în sine, cărora nu le este frică să experimenteze cu aspectul lor.

Avantaje

Fața este alungită vizual, iar trăsăturile par mai armonioase. Dacă părul este natural neted și uniform, nu trebuie să fie coafat în fiecare zi cu ajutorul produselor cosmetice, imaginea va deveni spectaculoasă. În orice caz, din cauza lungimii scurte, coafarea nu va dura mult timp.

O tunsoare la modă are un aspect expresiv și îndrăzneț. Nu este cald vara. Cu ajutorul produselor de styling, poți crea o imagine blândă. Femeile arată tinere. Pe părul scurt, poți experimenta cu colorarea. Anul acesta, tendința în rândul fashionistelor de 40-50 de ani este blondul platinat.

Modelul alungit undercut este ales de femeile care nu se pot despărți de bucle lungi, dar înțeleg că părul lor arată obosit. O coroană voluminoasă și șuvițele bine tăiate creează un aspect uimitor.

Experții în modă spun că undercut-ul este ales de femei dinamice, încrezătoare în sine, care ies mereu în evidență în rândul mulțimii.