Un lucru este cert: vei fi splendidă toamna asta! Top 5 cele mai bune opțiuni de vopsire a părului pentru blonde

În acest articol, vă vom prezenta top 5 cele mai bune opțiuni de vopsire a părul pentru toamna acestui an și nu numai.

Există o grămadă de nuanțe de blond: de la galben pai la blond platinat. Și în fiecare sezon o nouă culoare devine la modă și din ce în ce mai apreciată. Am adunat câteva nuanțe de blond cool care sunt mereu la modă. Alege nuanța potrivită și bucură-te de noua ta coafură!

Blond rece

Un blond „mândru și rece” va rămâne mult timp pe lista preferatelor multor fete. Dar acum soiurile sale includ nu numai nuanțe de cenușiu, ci și culori care lasă o strălucire caldă fără îngălbenire.

Șuvițe blonde prin tehnica „balayage”

O tehnica care va da părului tău o nuanță frumoasă pentru un termen îndelungat, chiar și dacă stai mult la soare. Asta, dacă alegi nuanțe calde și aurii pentru colorare. În orice caz, puteți obține un blond frumos fără a afecta rădăcinile și cu siguranță nu va trebui să vă actualizați culoarea părului foarte des, datorită acestei tehnici.

Blond cald

Culorile moi și naturale revin la modă. Prin urmare, dacă aveți o nuanță a părului de miere sau aurie, poate ar trebui să amânați vopsirea părului în alte culori și, în sfârșit, să vă apreciați tonul frumos?

Luminarea sau colorarea contrastantă a firelor individuale de păr

Acum evidențierea firelor de păr reprezintă un mod modern și cool de a combina diferite nuanțe, dacă tot nu te-ai putut opri la un blond cald sau rece. Și ca bonus, părul tău va arăta mereu proaspăt și voluminos!

Tehnica „air touch”

5 cele mai elegante vopsite de păr pentru blonde

Un fel de evidențiere, care este perfectă pentru fetele cu părul negru care decid să devină blonde. O astfel de tranziție nu numai că va fi mai sigură, ci și foarte frumoasă și modernă. Air-touch în sine se distinge printr-o tehnică neobișnuită: în ea, firele părului sunt separate cu un uscător de păr.

Sperăm că v-au plăcut aceste tehnici de vopsire părului, iar în această toamnă veți alege cea mai bună opțiune!