Un designer renumit a șocat oaspeții la săptămâna modei de la New York cu noua sa colecție!

Unul din cei mai cunoscuți designeri ai modei stradale Shane Oliver, creatorul brandului Hood by Air, a șocat oaspeții la săptămâna modei de la New York cu noua sa colecție. Modelele au ieșit pe podium în cizme cu două capete şi inscripții în piept precum „curva” sau logo-ul unui celebru resurs porno de pe internet, care a devenit şi sponsorul principal al prezentării.

Pe invitațiile trimise distinșilor oaspeți putea fi observată imaginea unei prostituate, îmbrăcată în costumul unei eroine din cărțile pentru copii.

Hood by Air – este unul din cele mai populare branduri ale modei stradale creată de fostul DJ Shane Oliver.

Vestimentația acestui brand este absolut unică. Designerul schimbă în totalitate tipul obișnuit de îmbrăcăminte. Hainele sunt tăiate, remodelate, întinse şi cusute din nou, la final obținându-se lucruri absolut șocante. Criticii deja au denumit stilul acestei brand – moda stradală a erei digitale.

Se pare că tinerii americani sunt extrem de încântați de aceste haine. Se spune că unii din ei chiar economisesc banii de buzunar, doar ca să-şi achiziționeze o piesă din colecția acestui brand.

Brandul cunoscut pentru PR său agresiv îi are ca prieteni  pe Rihanna, care a purtat un costum al acestui brand la ceremonia premiilor MTV, sau tânărul raper Eseyp Rocky care deasemenea apare în prezentările sale doar în hainele acestui brand. Ca rezultat Hood by Air e considerat un cult în rândurile tineretului american.

După cum afirmă tânărul designer de 28 de ani, scopul lui este de a bucura oamenii şi a-i face să se simtă liberi în a-şi descoperi propria sexualitate.

Un simplu maiou al acestui brand costă de la 350 de dolari şi mai mult.

Printre celebritățile care au putut fi observate la prezentare a fost Jaden Smith  (stânga) și Sarah Snyder.

deasemnea Naomi Campbell,

şi Whoopi Goldberg.