Uită de manichiura monotonă: 60 de idei proaspete de manichiură vie și colorată

Fiecare ajunge să simtă, că fiecare zi este la fel. Aceiași oameni, evenimente, acțiuni, haine, machiaj, coafură. Nu-i așa că îți dorești destul de des să îți diversifici viața de zi cu zi și să faci ceva neobișnuit?

Posibil că nu putem face deodată schimbări mari în viață, dar este întotdeauna posibil să efectuăm un experiment. Să începem spre exemplu cu o manichiură neobișnuită.

Hai să uităm de manichiura monotonă și să încercăm una într-un design nud, sau cu sclipici mici, sau roșu clasic.

Am găsit câteva idei fantastice pentru o manichiură neobișnuită.

Manichiură neobișnuită cu folie

Zilnic vedem manichiura cu folie, doar că, în acest caz, folia este folosită în combinație cu ojă în nuanțe deschise. Iar culoarea foliei este de asemenea aprinsă, aurie și argintie.

Dar noi avem o manichiură neobișnuită! Fii îndrăzneață – adaugă mai multă culoare. Optează pentru o folie holografică, roșie sau roz. Iar culoarea ojei, lasă să fie, de asemenea, luminoasă sau întunecată.

Manichiură cu sclipici

Sclipiciul poate fi un decor potrivit atât pentru manichiura de birou, cât și pentru ocazii speciale. Combină sclipiciul cu ojă în nuanțele luminoase. Sau optează pentru unghii cu efectul de oglindă!

Manichiură cu fructe

Manichiura cu fructe este cea mai „delicioasă” și frumoasă versiune de manichiură pentru vară și primăvară. Fructele pot fi desenate pe unghii în mărimi mici. Sau un fruct întreg, de exemplu, o felie de pepene verde sau kiwi, pe întreaga unghie.

De asemenea, nu e necesar să te chinui cu desenatul fructelor, poți pur și simplu să cumperi stickere cu desenul acestor fructe.

Manichiură neobișnuită de vară

Vara, toată lumea vrea să experimenteze manichiura. Pentru manichiura de vară, se folosesc întotdeauna nuanțe luminoase și suculente. La urma urmei, acesta este singurul anotimp, când îți poți permite culori aprinse și luminoase.

Pentru o astfel de manichiură neobișnuită de vară, poți aplica orice îți dorești. Mai mult sclipici, culori aprinse, strasuri, pietre etc.

Unghii în culori neon

Deși mulți spun că manichiura neon nu este la modă, poți vedea că în fiecare vară, multe femei apelează la această manichiură neobișnuită.

Poți să o diversifici și să creezi un aspect complex al acestei manichiuri. Poate fi o manichiură franțuzească, aerografie pe unghii sau aplicarea unor linii și pete decorative.