Uită de ele! 6 lucruri în garderoba de vară care sunt demodate

Vara își dictează propriile reguli în garderoba noastră. Dăm la o parte hainele călduroase, și scoatem hainele ușoare și la modă mai aproape, aruncăm tot ce este vechi și inutil. Apropo, ultima nu ar trebui lăsată de azi pe mâine. Iată 6 lucruri care sunt demodate.

Top cu umeri dezgoliți

Bluzele și topurile cu umerii dezgoliți ne-au încântat câteva sezoane la rând. Prin urmare, ne-am săturat  de ele și nici nu mai provoacă încântarea de odinioară. O alternativă demnă este un top pe bretele.

Biker shorts

În sfârșit, acești pantaloni scurți care scot în evidență cele mai mici imperfecțiuni ale siluetei merg departe de toată lumea, sunt trimiși la păstrat pentru alte timpuri. Bineînțeles, pentru antrenament în sală sau pentru un jogging de seară va fi totuși destul de util. Dar să ieși în timpul zilei în astfel de haine este o adevărată proastă manieră. Te sfătuim să alegi bermude stilate pentru a îi înlocui.

Fusta cu peplum

Pe vremuri, peplum-ul avea un obiectiv foarte clar – să ascundă kilogramele în plus în talie și să se concentreze pe șolduri. Apropo, a fost lucrul care a ajutat multe fashioniste să modeleze silueta perfectă. Dar astăzi regulile minimalismului și orice detalii decorative nu mai sunt comme il faut. Iar midi-ul din material fluid se descurcă bine sarcinii.

Pantaloni scurți din denim

Pantalonii scurți din denim în oraș au fost de mult interziși. Pe plajă, la țară, la picnic – da, dar nu pe străzile orașului. În caz contrar, există riscul de a manifesta o lipsă totală de gust. Iar bermudele, de altfel, sunt cusute tot din denim.

Costum de tip pijama

Costumele de tip pijama s-au ridicat ca un tribut adus aspectului relaxat și versatil. Dar, în ritmul frenetic modern, este imposibil să te relaxezi la maximum, așa că nu au putut suporta competiția cu sacourile montate, ridicând din nou capetele cu mândrie.

Romper

Salopetele sunt încă în tendințe, romperele nu. Aceasta înseamnă că pantalonii scurți plus un top sunt cel mai bun tandem al verii. Și un costum de pantaloni din material ușor este destul de puternic pentru a înlocui ținuta business șic și de seară.

După cum se spune, există întotdeauna o alternativă. Trebuie doar să știi cum să o cauți corect.