Tunsorile – elixirul tinereții la 60 de ani: 14 exemple fabuloase

După 60 de ani, femeile tind să-și mențină un aspect vioi. Pentru aceasta ele folosesc machiaje discrete, haine la modă și tunsori care redau un aspect mai tânăr. Într-adevăr, părul bine îngrijit și o coafură elegantă, sunt o modalitate excelentă de a învinge această bătălie cu vârsta.

#1

Carre

Diverse opțiuni pentru tunsoarea carre, le putem oferi doamnelor care au o lungime medie și care și-au păstrat o structură a părului sănătoasă. De asemenea, mai sunt avantajate doamnele care au buclele groase. Șuvițele netede ale unui bob clasic, și cele rupte ale unui bob gradat, vor ajuta la ascunderea gâtului flasc și vor masca imperfecțiunile faciale apărute odată cu vârsta.

#2

#3

Bob pentru femeile 60 +

O tunsoare elegantă va ajuta la corectarea ovalului feței. Acest lucru este posibil datorită coroanei voluminoase și șuvițelor alungite sub bărbie. Ați putea încerca un bob asimetric, lăsând o parte mai lungă decât cealaltă. Un bob gradat, cu breton oblic, se va potrivi perfect aici.

#4

#5

Tunsoarea pixie

Doamnele care, chiar și după vârsta de 60 de ani și-au păstrat gâtul lung și frumos, își pot permite renumita tunsoare pixie. Ea este capabilă să vă întinerească cu 10 ani. Pixie va reda fashionistei volumul și un aspect îngrijit de care părul are nevoie. Pentru un păr ondulat sau creț un pixie cu asimetrie se va potrivi perfect.

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

 

Tunsoarea de tip cascadă pentru lungime scurtă sau medie

Tunsoarea modernă de tip cascadă se potrivește atât doamnelor slăbuțe cât și celor cu proporții mai mari. Atunci când alegeți lungimea acesteia, merită să trageți o privire asupra gâtului și obrajilor pentru a vedea dacă au nevoie sau nu de deghizare.

#13

#14

Alegerea unei tunsori cu efect de întinerire la vârsta de 60 de ani este o chestiune foarte responsabilă. În acest caz, nu ne permitem să experimentăm pentru că părul va crește mult mai încet comparativ cu o vârstă mai fragedă. Cu toate acestea, ajunse la acești ani, femeile știu deja exact ce li se potrivește și ce ar fi mai bine să refuze.

 

Arăți de vârsta ta? Scrie în comentarii care sunt tehnicile anti – îmbătrânire pe care le folosești. Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l și prietenilor tăi.