Tunsorile cu breton pentru femeile de 40-50 de ani: poți fi splendidă la orice vârstă

Fiecare femeie visează să-și prelungească tinerețea cât mai mult posibil. Alegerea unei tunsori potrivite cu breton te-ar putea ajuta chiar și în acest caz. Vei vedea că și la 40 – 50 de ani, te poți simți jucăușă, veselă, în cea mai bună formă și să arăți fenomenală ca niciodată.

#1

Tunsoarea pixie cu breton

O tunsoare elegantă și îndrăzneață te va teleporta înapoi cu 10 ani. Aceasta va ajuta la crearea unei imagini atractive a unei femei de afaceri iar versiunea avangardistă cu o porțiune rasă este perfectă pentru reprezentantele creative ale sexului frumos. Bretonul poate fi unul maximal de scurt, aranjat cu ajutorul unei spume de păr sau gel. De asemenea, poți opta pentru un breton oblic alungit, care te va ajuta la mascarea feței ovale.

#2

#3

#4

#5

#6

#7

Garcon

Un stil ușor băiețesc a acestei tunsori este potrivit pentru reprezentantele cu păr subțire și rar. Garcon va întineri imaginea feminină și va oferi volum suplimentar părului. Doamnele cu vârsta cuprinse între 40 și 50 de ani vor regăsi în această tunsoare eleganța și grația de care aveau nevoie. Acestea mai pot completa tunsoarea cu o culoare frumoasă la vopsire. Ați putea diversifica tunsoarea garcon cu diverse tipuri de breton:

– lung și oblic – pentru o privire misterioasă;

– asimetric – pentru extravaganță;

–  triunghiular – pentru un romantism sofisticat;

– neglijent – pentru un haos gândit.

#8

#9

Carre

O tunsoare carre în variante modernizate este o opțiune excelentă pentru a arăta puțin mai tânără. Aici ar trebui să puneți accent pe formă. Partea din față trebuie să fie alungită, iar partea din spate, mai scurtă. Această opțiune va crea un aspect mai proaspăt și va remedia schimbările feței apărute odată cu vârsta. Bretonul rupt, oblic sau asimetric va spori acest efect.

#10

#11

Alegând o tunsoare cu efect de întinerire, femeile în vârstă de 40 – 50 de ani nu ar trebuie să scape din vedere și detaliul cu privire la culoarea părului. Este timpul să renunțați la nuanțele întunecate și să treceți la culori ceva mai deschise și aprinse, care să iasă în evidență.

Ție care tunsoare ți-a plăcut cel mai tare? Așteptăm să ne povestești în comentarii. 

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l și prietenilor tăi ca să fie și ei la curent cu ultimele tendințe.