Tunsorile anului pentru păr scurt: sfaturi pentru a arăta mai tânără

Indiferent de vârsta sa, orice femeie își dorește să fie o prezență plăcută și modernă. În acest sens, stiliștii încearcă să ajute fashionistele și să le ofere multe opțiuni la modă. Astăzi vom vorbi despre coafurile scurte care au fost și rămân foarte relevante în acest an.

#1

#2

#3

Pixie în stil voluminos

Tunsoarea stilată și scurtă de tip pixie bate toate recordurile. În trend sunt toate opțiunile pentru această coafură modernă – scurt, alungit, cu breton, fără breton, graduat și multe altele. Pentru a crea un aspect cu adevărat stilat cu această tunsoare, îți sugerăm un pixie mai voluminos. Această imagine te va face să arăți mai tânără și radiantă.

#4

Bob cu bucle

Un bob frumos și elegant într-o versiune clasică este alegerea doamnelor creative și la modă. Cu o tunsoare bob fiecare doamnă poate arăta mult mai tânără și mai atrăgătoare. În sezonul de vară fashionistele au optat pentru un bob în stil ondulat. Astfel, există o mare probabilitate ca trend-ul pentru această tunsoare să fie valabil și în sezonul friguros.

#5

#6

Tunsoarea clasică de tip carre

Tunsoarea clasică de tip carre rămâne în trend deja de foarte mulți ani la rând. Asta se întâplă deoarece ea nu are un concurent pe măsură. Astfel, dacă optezi pentru un păr scurt, ar fi bine să o porți și în sezonul rece. Pentru a obține o imagine la înălțime cu o astfel de tunsoare, ai putea să optezi pentru o aranjare dreaptă. Placa te va ajuta să obții efectul mult dorit.

#7

Garconul excentric

Garconul scurt a fost îndrăgit chiar din sezonul rece de anul trecut. În acest an, el a devenit și mai relevant. Practic, popularitatea acestei tunsori se datorează în mare parte simplității și efectului de întinerire pe care aceasta o oferă. Un garcon excentric se poate face foarte ușor. Mai întâi de toate este necesar să-ți speli bine părul și să-l usuci cu uscătorul. Mai apoi ar trebui în mod haotic să ciufulești buclele cu mâinile.

#8

Tunsorile scurte, asimetrice și cu o porțiune rasă

Primele poziții în materie de tunsori în sezonul estival al anului 2022 au obținut tunsorile scurte și îndrăznețe, cu o porțiune rasă. Această opțiune va putea sublinia frumusețea și curajul oricărei fashioniste. Nu există foarte multe stiluri de aranjare a acestei tunsori. Totuși există una care ar trebui să o încerci. Pentru aceasta, ar trebui ca tot părul să-l dai într-o parte, creând astfel un stil asimetric și modern, care nu numai că arată splendid, dar și corectează ovalul feței.

#9

#10

Coafurile scurte sunt mereu la modă. Ele sunt create special pentru a te face să arăți mai tânără și mai radiantă ca niciodată.