13 exemple fabuloase de tunsori ale acestui sezon pentru femeile de 40-50 de ani

La 40-50 de ani, fiecare doamnă care se respectă, dedică suficient timp aspectului ei exterior. Toată vina este a schimbărilor legate de vârstă care pot ruina toată frumusețea. O femeie în această perioadă a vieții, își alege tunsori care pot ascunde defectele. În același timp, fashionista este atentă și la noile tendințe. În acest articol, am adunat tunsori elegante, cu efect de întinerire pentru femeile mature și drăguțe, care sunt perfecte pentru acest sezon.

#1

#2

Tunsoarea de tip bob drept

Pentru doamnele de 40-50 ani , orice versiune de tunsoare clasică este perfectă pentru acest sezon, în special stiliștii evidențiază un bob drept cu un breton scurt. Tunsoarea arată elegantă, ceea ce înseamnă că poate întineri cu ușurință imaginea unei doamne și poate adăuga un șic aparte.

#3

#4

Tunsoarea de tip pixie cu un breton alungit lateral

Pentru doamnele mai în vârstă, dintre tunsorile scurte, stiliștii recomandă în acest sezon o tunsoare pixie creativă și jucăușă, cu un breton neapărat alungit, care este așezat pe o parte. Acest detaliu va ascunde multe dintre defectele feței, iar părul scurt garantează libertate și lejeritate.

#5

Tunsoarea de tip carre

Aceasta este o altă tunsoare clasică, perfectă pentru doamnele de peste 40 de ani. Un carre tradițional poate părea prea strict. Dar, după cum arată practica, fiecare doamnă devine și mai atractivă cu această coafură simplă, dar spectaculoasă. Această tunsoare este perfectă și fără breton. Dar dacă totuși există dorința de a ascunde ridurile de pe frunte, atunci este mai bine să optezi pentru bretonul drept standard.

#6

#7

#8

#9

#10

#11

Tunsoarea shaggy

Shaggy este o tunsoare versatilă care poate fi creată atât pe părul scurt cât și pe păr de lungime medie. O astfel de tunsoare va adăuga un aer de prospețime care va întineri semnificativ imaginea unei fashioniste. După 40 de ani, cu această tunsoare, o doamnă poate să nu-și mai facă griji pentru părul ei, deoarece tunsoarea nu necesită aranjări complicate.

#12

Tunsoarea de tip cascadă pentru păr mediu

Dacă nu dorești să scurtezi din lungime, dar dorești o schimbare în noul sezon și să-ți creezi o imagine mai sofisticată, atunci ar trebui să acorzi o atenție tunsorii în cascadă. Esența acestei tunsori este clară pentru toată lumea. Datorită tehnicii, aceasta creează un volum incredibil care arată și mai impresionant pe doamnele de după 4o de ani.

#13

Aceste coafuri sunt considerate a fi cu efect anti – îmbătrânire, ceea ce este ideal pentru doamnele de 40-50 de ani care doresc să-și actualizeze imaginea în ajunul noului sezon.