Tunsori stilate: tendințe actuale pentru diferite lungimi

O tunsoare elegantă și stilată are propriile reguli și forme.

Tunsorile elegante pentru femei devin din ce în ce mai convenabile și practice în fiecare an. Ele împletesc cu succes eleganța care se găsește în variația clasică a coafurilor, idei noi la modă – corespunzătoare tendințelor. Vorbim despre tunsori care nu își pierd relevanța și continuă să fie întruchipate în coafuri elegante.

Deci, în variantele moderne de tunsori, stilurile complet opuse coexistă perfect, subliniind componenta naturală, adăugând fetelor și femeilor o alegere. De exemplu, alături de buclele fine și strălucitoare, părul ondulat este cea mai la modă tendință. Lung sau scurt, caracteristica lor cheie este splendoarea frumoasă.

Tunsori frumoase pentru părul creț

Particularitatea tunsorilor în „stilul val” pentru fetele cu păr creț: coafare ușoară, un minim de timp petrecut pentru crearea unei coafuri și efectul părului voluminos. Structura părului creț nu este niciodată laconică: părul creț este mai subțire, fragil și uscat. Ele sunt cei care sunt recomandate tunsori clasice, cascadă, bob stratificat, pixie – un aspect liber, elegant și foarte solid este atractiv în orice moment.

Tunsori scurte

Frumusețea părului scurt este că, datorită diferitelor variații de tunsoare, poți experimenta în mod constant, fără a trece departe de lungimea obișnuită. Tunsorile Pixie folosesc adesea asimetria pentru a obține volum în zona dorită. Un stil ușor neglijent reîmprospătează cu succes imaginea. Bob, garcon, mullet – orice formă creată pe părul scurt nu necesită practic niciun stil, transformându-se frumos în timp.

Tunsori pentru păr de lungime medie

Abundența tunsorilor medii clasice nu exclude deloc utilizarea de noi idei originale. Așadar, în modă, coafura mullet, stilul anilor 80 a început să câștige popularitate. Se crede că asimetria lungimii arată foarte la modă. Tunsoarea devine o continuare a conceptului de detalii „rupte”, adăugarea de volum și dinamism la coafură. Prin urmare, este ideală pentru părul gros. Dacă ai părul subțire sau creț, produsele de uscare și de coafat te vor ajuta.

Tunsori stilate lungi

Dacă părul este lung, atunci unicitatea imaginii poate fi adăugată nu numai prin culoare, ci și prin actualizarea tunsorii. La alegerea ta – o cascadă alungită, stilul „scării”, „o lungime”, „mullet”. Adaugă transformare cu breton: scurt, drept, alungit într-o parte. Și schimbarea cărării va permite să obții instantaneu un volum luxos. Secretul unui look elegant constă în aplicarea tendințelor modei și a procedurilor de îngrijire care vor fi efectuate de stiliști profesioniști.

Tunsori pentru femei mature

Multe femei după 50 de ani încearcă să poarte păr de lungime medie, crezând că tunsorile scurte și lungi nu li se potrivesc. Aceasta este o greșeală. Pentru a face fața să pară mai tânără, ar trebui să te bazezi pe trăsăturile și preferințele tale. De exemplu, un breton oblic, tăiat în diagonală, zdrențuit, va muta vizual focalizarea din zona cu probleme către ochi. La modă tunsorile „bob”, stilul „garcon”, „pătrat”, „cesson”, cu mai multe straturi. Și părul gri poate fi ascuns nu numai sub tonuri dense, ci și pe cele pastelate. Alege nuanțe reci de frasin, albastru și roz care maschează inteligent părul gri.