Tunsori scurte pentru păr subțire: fotografii, tendințe actuale

Tunsorile scurte pentru părul fin sunt în mai multe straturi. Având o astfel de tunsoare, poți crea o varietate de imagini cu stil. Și, cel mai important, volumul vizează zona feței și pe toată durata tunsorii. Îți prezentăm cele mai la modă tunsori scurte pentru păr subțire care vor atrage atât fetele/femeile delicate, cât și independente.

Bob scurt

Poate fi o tunsoare bob clasică sau creativă, cu elemente grafice clare. Și colorarea cu tranziții contrastante, întunecarea la rădăcini – care subliniază geometria unei forme date. O tunsoare bob este potrivită pentru lungimea părului – de la mijlocul gâtului și dedesubt. În plus, aceasta este cea mai bună soluție pentru fetele/femeile înalte și zvelte.

Mullet scurt

Mullet poate fi atribuită în siguranță tunsorilor retro, creative și îndrăznețe, care vor împodobi proprietarul părului fin. Când accentul principal este pe breton voluminos, o coroană scurtă și șuvițe inferioare alungite. Prin urmare, dacă decizi să te eliberezi de captivitatea tunsorilor standard și a formelor familiare, alege o tunsoare îndrăzneață Mullet. Stivuirea va permite schimbarea imaginii în funcție de starea de spirit sau nevoie. De la aspectul cel mai concis și natural la glamour.

Undercut

O tunsoare gradată destul de scurtă, unde o masă bună de păr este lăsată pe coroană, în zona parietală și în breton. Dar tâmplele și blocul inferior din spatele capului sunt rase. O astfel de tunsoare poate să nu aibă o tranziție lină între zone, ascunde perfect părul rar în zona tâmplelor și spatele capului.

Cascadă scurtă

Dacă părul tău pare prea moale și rar, cel mai simplu mod de a-l face vizual mai voluminos este să folosești în tunsoare straturi ușor lucrate care să mențină forma și liniile și să creeze o siluetă. De exemplu, o cascadă cu sau fără breton este o alegere bună pentru părul scurt și subțire. Acolo unde șuvițele scurtate în zona coroanei și bretonului creează volum suplimentar. Există multe varietăți de breton la modă: breton scurt, alungit, oblic, neglijent sau în stilul „cortinei”.