Tunsori scurte cu breton pentru femeile după 40 de ani : 10 metode de coafuri la modă

Unele doamne sunt sigure că tunsorile scurte cu breton nu dau aer liber la fantezie atunci când aleg un stil elegant. De fapt, există o mulțime de opțiuni de coafură, rămâne doar să alegi opțiunea potrivită. În material vom arăta tunsori elegante cu breton pentru doamnele în vârstă de 40 de ani, cu un stil spectaculos.

Volum spectaculos

Cea mai reușită coafură pentru o lungime scurtă cu breton este un volum atractiv. Poți obține acest efect cu un uscător de păr și o perie, principalul lucru este să ridici bine părul de la rădăcini și să nu uiți de breton. Aranjarea este potrivită pentru orice tunsoare – pixie, bob, garcon. Apropo, volumul pe o lungime scurtă este potrivit pentru un look de birou și o ieșire festivă.

Coafură asimetrică

O soluție câștigătoare pentru femeile de 40 de ani este asimetria la modă. Dacă nu ești pregătită să te decizi asupra unei astfel de tunsoare, atunci poți face o aranjare la modă. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să îndepărtezi tot părul de pe o parte împreună cu breton sau să faceți o cărare laterală. Drept urmare, o femeie este transformată și devine cu câțiva ani mai tânără, iar coafura în sine arată perfect pe diferite variante ale unui bob și un pixie alungit.

Lejeritate și haos elegant

Pentru a obține un aspect proaspăt și tineresc, stiliștii le sfătuiesc pe femeile în vârstă de 40 de ani să facă mai des aranjări excentrice. Dacă ai un pixie cu breton, atunci ciufulește-ți bine părul și fixează rezultatul. Coafurile cu valuri sunt potrivite pentru un bob sau garcon, dar nu ar trebui să existe ordine în aceste stiluri. De obicei, doamnele pur și simplu își lasă părul într-o formă liberă, anulând astfel complet aspectul lor.

Femeile de peste 40 de ani arată incredibil de impresionant cu tunsori scurte. Această lungime oferă un număr mare de coafuri diferite. Prin urmare, te sfătuim să nu vă limitați la una, ci să experimentezi cu îndrăzneală și să creezi o imagine complet nouă de fiecare dată.