Tunsori pentru femeile 40 + fără breton: 25 cele mai moderne idei în 2022

După 40 de ani, o femei începe să abordeze mai exigent procesul de creare a propriei imagini. Sunt folosite o varietate de trucuri, inclusiv cele care implică crearea unei tunsori mai stilate și mai proaspete. Toate acestea pentru ca imaginea să pară mai tânără și mai frumoasă. În acest articol vom vorbi despre modurile originale de a ieși în evidență din mulțime și anume despre tunsorile la modă după 40 de ani fără breton în anul 2022.

#1

#2

Tunsori după 40 de ani fără breton: cascadă și trepte

Tunsorile în cascadă și trepte arată minunat fără breton. Astfel de opțiuni sunt potrivite pentru doamnele  cu fața ovală, pătrată și rotundă, precum și pentru cele care au fruntea joasă.  În plus, tunsorile în straturi fără breton se vor potrivi de minune cu părul creț și subțire, adăugând tunsorii volumul de care are nevoie.

#3

#4

Tunsoarea de tip carre

Carre este o tunsoare versatilă care are suficiente moduri de a fi purtată, încât fiecare femeie să găsească pentru ea însăși varianta perfectă. În vârful popularității în acest sens se află un carre asimetric, un carre drept clasic, alungit cu capete rupte și stratificate sub formă de cascadă. Lungimea acestei tunsori este adesea scurtă și medie, ceea ce este ideal pentru femeile care au trecut pragul celor 40 de ani.

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

Tunsoarea de tip bob

Un bob fără breton poate fi întâlnit mai des decât un carre. Totul se datorează faptului că tunsoarea dată arată destul de armonioasă din cauza șuvițelor rupte. Pentru a face un bob mai jucăuș, poți experimenta cu culorile care sunt la modă, ceea ce va face imaginea unei femei după 40 de ani mai tânără și mai originală.

#19

#20

#21

#22

Tunsoarea de tip pixie

Dacă ești adepta tunsorilor scurte, atunci cu ușurință poți apela la tunsoarea de tip pixie. O astfel de decizie este întotdeauna elegantă și în plus, pixie arată perfect fără breton. Asta în cazul în care ai o față ovală cu trăsături armonioase și expresive.

#23

#24

#25

Aceste tunsori te vor ajuta să-ți subliniezi trăsăturile feței și să le faci mai frumoase. În plus, acestea sunt perfecte pentru oricare dintre ținutele tale și nu vei pierde mult timp în ceea ce privește aranjarea.