Tunsori pentru femei: idei la modă pentru diferite lungimi de păr

Fiecare femeie își dorește întotdeauna să arate uimitor. În căutarea unei imagini la modă, doamnele drăguțe petrec mult timp și efort. Dacă totuși te-ai hotărât asupra schimbărilor cardinale, atunci inițial trebuie să fii atentă la o tunsoare elegantă.

Cei mai buni coafori prezintă noi soluții și idei pentru tunsori la modă pentru femei de toate vârstele. Dar înainte de a te decide să schimbi coafura, ar trebui să studiezi factori importanți: tipul de aspect, structura și tipul de păr, lungimea. Și dacă ai îndoieli cu privire la alegerea unei noi tunsori, atunci, în primul rând, este mai bine să apelezi la un profesionist care va dezvălui toate subtilitățile unei tunsori stilate pentru tipul de aspect.

O nouă tunsoare pentru femei poate îmbunătăți starea părului și poate reîmprospăta imaginea. Să aflăm despre cele mai la modă variante de tunsoare pentru femei în sezonul pentru păr scurt, mediu și lung.

Există tunsori universale la modă care se potrivesc pe orice lungime. Soluțiile de actualitate atunci când alegi o tunsoare includ asimetria și o tunsoare uniformă.

Tunsori pentru păr scurt

Asimetria

Multe versiuni de tunsori pentru orice lungime de păr vor avea asimetrie, ceea ce va adăuga creativitate și originalitate aspectului tău. Asimetria poate fi realizată printr-o tranziție lină sau fire rupte de lungime inegală.

Tăietura dreaptă

O tunsoare uniformă este un clasic printre tunsorile pentru femei. Părul frumos de aceeași lungime arată întotdeauna natural. O tunsoare uniformă de păr poate fi completată cu breton oblic creativ sau breton pe două părți.

Tunsorile scurte la modă sunt alegerea celor care doresc să arate constant creativ, neobișnuit și elegant. Dacă nu ai considerat încă părul scurt ca opțiune pentru o nouă coafură, atunci acum este momentul să încerci o tunsoare scurtă și să te transformi într-un nou rol.

Pixie

Tunsoarea pixie nu și-a pierdut pozițiile printre fashioniste de câteva sezoane la rând. Datorită neregulilor și asimetriilor care sunt prezente în tunsoare, această tunsoare nu necesită mult efort și timp pentru coafare. Cu ajutorul unei varietăți de modelare cu mousse sau gel, poți arăta în fiecare zi într-un mod nou, original și creativ.

Bob

Bob-ul poate fi numit în siguranță lider printre tunsorile scurte la modă. Există o mulțime de variații ale tendințelor de tunsoare bob. Pentru doamnele elegante și sofisticate, coaforele oferă o gamă de versiuni cu o tăietură uniformă și netedă a lobilor urechilor, iar pentru domnișoarele creative, un bob rupt sau asimetric este o soluție îndrăzneață.

Tunsori pentru lungime medie

Lungimea medie a părului este cea mai populară în noul sezon. Tunsorile frumoase la modă pentru părul mediu au o gamă largă de variații cu propriile caracteristici și detalii. Aceste tunsori sunt, fără îndoială, universale, deoarece lungimea medie a părului se va potrivi majorității femeilor de orice vârstă.

Kare

Kare este o tunsoare clasică, care se caracterizează printr-o structură netedă și tranziții netede sau o tunsoare uniformă. Meșterii au adus puțină creativitate și noutate opțiunilor clasice, completându-le cu breton rupt, tranziții ascuțite și șuvițe cu o tăietură tocită. Alegerea unui bob clasic sau a unei noi variante este doar decizia ta, pentru că ambele tunsori sunt relevante în noul sezon.

Bob – kare

Bob-kare va fi cea mai bună soluție pentru acele femei care nu vor să-și ia rămas bun de la părul lung, dar le place să încerce ceva nou. Datorita șuvițelor lungi din față și scurtate în spate, bobul a devenit cea mai cautata tunsoare în noul sezon. Atunci când alegi o coafură pentru această tunsoare, nu te concentra pe un singur lucru: ondulează, îndreaptă, strânge părul deasupra într-un coc sau fă o coadă joasă.

Tunsori pentru păr lung

Părul lung și sănătos arată întotdeauna frumos și natural. Tendințele actuale pentru tunsori pentru părul lung sunt: ​​tuns uniform, șuvițe rupte, asimetria și stratificarea. Să ne uităm la ideile de top pentru tunsori pentru proprietarii de păr lung.

Fire rupte

Șuvițele rupte conferă părului lung o nepăsare naturală. Capetele rupte arată foarte bine atunci când aranjezi părul cu bucle, ceea ce va crea volum pe diferite structuri ale părului.

Cascadă cu fire rupte

Cascada este o tunsoare în care gradarea și stratificarea șuvițelor sunt baza. Această tunsoare este perfectă pentru orice structură de păr. Cascada merge bine cu breton scurt sau alungit.

Scăriță

Tunsoarea pe scară este din nou relevantă. Cel mai bine, această tunsoare este potrivită pentru proprietarii de păr ușor ondulat și drept, iar structura părului nu contează cu adevărat. O coafură în straturi poate adăuga volum părului subțire și poate face părul gros mai ascultător.