Tunsori moderne pentru femeile de 60 de ani: 14 idei încântătoare

Vârsta înaintată a femeilor necesită o abordare specială în alegerea unei tunsori. Nu este secret pentru nimeni că odată cu vârsta, structura părului se deteriorează. Părul devine mai subțire, mai rar, iar vârfurile mai despicate.

#1

#2

Stiliștii ne oferă mai multe modele de tunsori cu efect de întinerire pentru femeile în vârstă de 60 de ani. O tunsoare bine aleasă te va ajuta să dai jos câțiva ani, rămânând în același timp o doamnă atractivă și elegantă.

#3

#4

#5

#6

Tunsoarea pixie

Tehnica acestei tunsori este de așa natură încât oferă un plus de volum coafurii chiar și pe părul foarte subțire și rar. Acuratețe și eleganță – așa caracterizează această tunsoare imaginea femeilor mature. Pixie arată grozav atât pe părul ultra scurt, cât și pe cel mediu, oferind părului un aspect sănătos. Fashionistele preferă de obicei această tunsoare cu capetele rupte și șuvițe asimetrice.

#7

#8

Garcon cu efect de întinerire

Tunsoarea gracon are un efect uimitor de întinerire. Atunci când femeile de orice vârstă au dorința de a experimenta, tunsoarea aceasta va oferi imaginii nu numai dinamism și tinerețe, dar va sublinia farmecul natural și rafinamentul doamnei. Cu o astfel de tunsoare, poți crea o mulțime de imgini: de la o imagine romantică la una foarte intrigantă.

#9

Cascada extravagantă

Tunsorile în straturi sunt întotdeauna populare în rândul doamnelor mai în vârstă. O tranziție lină a straturilor de la un fir la altul, face vizual coafura mai voluminoasă și luxoasă. Un stilist bun va putea să modeleze direcția de creștere a șuvițelor în așa fel încât să nu ai nevoie deloc de aranjare.

#10

#11

Un bob elegant

Numeroasele variante ale tunsorii bob o fac atât de versatilă, potrivită pentru orice tip de față și ten a unei femei mature. Cu ajutorul unui bob, poți ajusta perfect trăsăturile feței. Multe tipuri de breton pot fi combinate cu o astfel de tunsoare: breton alungit, oblic, asimetric, rupt. Aceste tipuri de breton te vor ajuta să-ți ascunzi imperfecțiunile și schimbările nedorite apărute odată cu vârsta la nivelul tenului.

#12

#13

Tunsoarea shaggy

Cu puțin timp în urmă, o astfel de tunsoare era recomandată doar celor mai tinere reprezentante ale sexului frumos. Cu toate acestea, stereotipul dat a fost distrus acum aproximativ doi ani atunci când această tunsoare a luat amploare în rândul doamnelor mai în vârstă dar ținând cont de caracteristicile de vârstă ale părului. Acum însă, această tunsoare este făcută de doamnele cu vârsta de peste 60 de ani, atât pe părul scurt, cât și pe cel de lungime medie. Arată la fel de bine atât pe părul subțire cât și pe cel cu șuvițe mai groase, dând prospețime imaginii.

#14

Aceste tunsori le vor permite femeilor de 60 de ani să arate mult mai tinere și atractive.